🔥İndirim Razer DeathAdder V3 Pro + Razer HyperPolling - 4449 TL

farka degwrmi Screenshot_20250715_034606_Chrome.webp
Screenshot_20250715_034606_Chrome.webp

Bende sipariş geçtim. AMZN75 kodu ile 4375 e geldi. Garanti kartınız varsa oradan da 125₺ puan geliyor. Hatta diğerleriyle birlikte puan 200₺ yi buluyor.
Ben cs2 fps oynuyorum faceit 10lvl 3000elo ya yakın. 8k hz yi denemek için aldım. İşlemci 14600kf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

V2 değil v3 proya bakmanız lazım. En sağlıklısı rtings.com karşılaştırma için. Viper hyperspeed daha iyi gözüküyordu saatlerdir araştırdım. Meğersem v3 pro incelemesi 2022 ye aitmiş.

Fiyat fena değil, yakında v4'ü duyuracaklar ondan elden çıkarıyorlar eski modelleri. Lamzu Maya X ve Hitscan Hyperlight'de değerlendirilebilir bu bütçede.

Ben bugün yarın Viper v2 pro yu elden çıkarıcam düşünürsen. Ben şanslılardanım çünkü benimkinde o meşhur scroll sorunu yok sanırım revize edilmiş ve sorunu çözülmüş olan denk geldi bana.
Bende o sorunla 2 adet mouse değişimden aldım. Son değişimden gelende problem yok gibi umarım olmaz scroll kafasına göre hareket edince çok can sıkıcı oluyor.

bizzat dongle ile kullandım çok iyi mouse yalnız eli büyük ve ergonomik tutuşlu mouslara alışık olanlar için ideal, ufak ve orta boy eller için pek tavsiye etmem.

Bende o sorunla 2 adet mouse değişimden aldım. Son değişimden gelende problem yok gibi umarım olmaz scroll kafasına göre hareket edince çok can sıkıcı oluyor.
Evet ben almadan önce bilmiyordum böyle bir durum olduğunu. Ama 2.5 senedir kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım çok şükür. Teknoloji işi şans işi gerçekten.

2021 de çıkmış bir mouse için bence hala pahalı.

aslında fiyat iyi sahibindende 2k ya satıyorlar hyperpolling dongle gelen dongle ı satsanız 2k ya 2500 e sıfır da v3 pronuz oluyor
Malesef öyle olmuyormuş geldi açtım dongle yok sadece hyperpolling kabloya bağlayıp 8k da kullanabiliyorsunuz . bende 1.5k ya satarım 3k değer diye aldım ama dediğim şekilde ne yazık ki benim gibi düşünün arkadaşlar var ise bilgileri olsun istedim .

Malesef öyle olmuyormuş geldi açtım dongle yok sadece hyperpolling kabloya bağlayıp 8k da kullanabiliyorsunuz . bende 1.5k ya satarım 3k değer diye aldım ama dediğim şekilde ne yazık ki benim gibi düşünün arkadaşlar var ise bilgileri olsun istedim .
Nasıl yani 8k dongle çıkmıyor mu yanında?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,012
Üyeler
183,369
Son üye
adolfhtler
Geri