🔥İndirim Razer Goliathus X Genshin İmpact 699 TL (Mouse pad)

Ne zaman görsem mouse pad takip ediyorsun.
Düzgün mouse pad bulamıyorum hepsinde ayrı sorun var wreait XXL Alicam birtane 4mm kafi benim için.
Mouse pasını custom yaptım 😊 wi-fi Bluetooth argb mod anakart uyumu her şey mevcut.
Tek kaliteli artırmak için sağlam cob LED döşememem lazım.
Ama masraf etmekten sıkıldım.birde yazın terleme oldumu temperli cam terlemey yapıyor malasef oyun performans düşüyor kışın muazam fark ediyor oyunlarda.birde aşırı kirleniyor sürekli temizlemek lazım.
Kalite bir 90*40 mouse pad alarak sevdamı kapaticam.
Şu mouse pad bana rahat 5.500 TL oturdu.
Masa boyunda yaptırıcaktim muazam fiyatlar çıkıyordi vazgeçtim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
nasıl kullaniyorsun ya o ışıklı mousepad i gözün takılmıyor mu hiç :kekw:

Çok şiirsel yazmışsın :p onun dışında çok parlak değilmi ya gözünü almıyormu resimde aşırı parlak çıkmış ışıksız hali daha iyi gibi
sorma şiirsel yazdım galiba. kısabiliyorum şerit led çeksem yağ gibi görüntü olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl kullaniyorsun ya o ışıklı mousepad i gözün takılmıyor mu hiç :kekw:
kapatıyorum veya kısıyorum :D :D

Bu yıl mouse pad koleksiyonu yapmaya başladım ve koleksiyonluk ürün araştırırken bu ürüne denk geldim. Normalde yurt dışında satışı biten ve 20 dolardan satışa çıkan bir üründü. Şu an Türkiye’deki fiyatı makul ve Logitech ile Genshin Impact’in yapmış olduğu yeni anlaşmadan ötürü bu eşyalar biraz daha eski kalıyor. Bu yüzden koleksiyon yapmak isteyen ya da alıp sevgilisine falan hediye etmek isteyen olursa, gayet güzel bir eşya gibi geldi.

Alıntıyı görüntüle

Bu arada mouse pad koleksiyonum şuanlık böyle

(kargo ücreti dahil değil)

fortnite olanı güzelmiş

Bu yıl mouse pad koleksiyonu yapmaya başladım ve koleksiyonluk ürün araştırırken bu ürüne denk geldim. Normalde yurt dışında satışı biten ve 20 dolardan satışa çıkan bir üründü. Şu an Türkiye’deki fiyatı makul ve Logitech ile Genshin Impact’in yapmış olduğu yeni anlaşmadan ötürü bu eşyalar biraz daha eski kalıyor. Bu yüzden koleksiyon yapmak isteyen ya da alıp sevgilisine falan hediye etmek isteyen olursa, gayet güzel bir eşya gibi geldi.

Alıntıyı görüntüle

Bu arada mouse pad koleksiyonum şuanlık böyle

(kargo ücreti dahil değil)

Neo noiri nasıl buldun hocam 😀

Benim epomaker klavyem de bozulunca para iadesi alıp bf6 almıştım. Seninki de o hesap, plak çalar parası mousepad olmuş :D.
benim epomaker klavye bozuldu 2 aydır duruyo bişey yapabilir miyim buna dynatab75x zamanı almıştım.

Geri