Neler Yeni

Razer Kraken Tournament Edition İnceleme Sonuçlarım

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Uğur
razeri dediğin gibi sürücü falan olmadan pek performans alamıyorsun. Cloud 2 ses kartı bakımından çok kaliteli bir kulaklık. C2 old olmasına rağmen en çok satan kulaklıkların basında geliyor. Bi kullanan bırakamıyor :D
Haklısın c2 iyi bir kulaklık ancak artık biraz eskidi o yüzden daha yeni ve sürücü bakımından güncel bir kulaklık olarak razer ı önerdim c2 ile razer arasında ben rahatlık farkı ben sezmedim insandan insana değişiyor birazcık sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eline sağlık. Rehber kategorisinde açıp başlığı da inceleme olarak seçmen senin için daha iyi olur. :)
Bunu direk oraya taşıma şansım var mı yoksa orda tekrardan yayınlamama gerek var mı?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Haklısın c2 iyi bir kulaklık ancak artık biraz eskidi o yüzden daha yeni ve sürücü bakımından güncel bir kulaklık olarak razer ı önerdim c2 ile razer arasında ben rahatlık farkı ben sezmedim insandan insana değişiyor birazcık sanırım.

Bunu direk oraya taşıma şansım var mı yoksa orda tekrardan yayınlamama gerek var mı?
Taşıma olayını bilmiyorum fakat bana göre yok. Bir dahaki içeriklerini o şekilde yayınlarsın.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
tabiiki mouse konusunda da dediğim gibi en iyi mouse ilk önce eline oturan mousedir, Kulaklık işide aynı Void pro kötü kulaklık değil ama büyük olduğu için çoğı kişiye uymuyor. Benim için eski olup olmaması pek önemli değil verdiği performans önemli Razer benim gözümde biraz gösteriş meraklısı bir marka ve synapse programı halen çok stabil çalısmıyor. Razer mamba kullanıyordum ordan biliyorum. Ben uzun kullanım tecrübeme göre birisi sorarsa memnun olduğum için öneriyorum yoksa bir fanboyluk meselesi yok :D

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Uğur
tabiiki mouse konusunda da dediğim gibi en iyi mouse ilk önce eline oturan mousedir, Kulaklık işide aynı Void pro kötü kulaklık değil ama büyük olduğu için çoğı kişiye uymuyor. Benim için eski olup olmaması pek önemli değil verdiği performans önemli Razer benim gözümde biraz gösteriş meraklısı bir marka ve synapse programı halen çok stabil çalısmıyor. Razer mamba kullanıyordum ordan biliyorum. Ben uzun kullanım tecrübeme göre birisi sorarsa memnun olduğum için öneriyorum yoksa bir fanboyluk meselesi yok :D
Kesinlikle haklısın renkler ve zevkler tartışılmaz sonuçta. synapse programında şuanlık bir soruna denk gelmedim çok şükür inşallah da yaşamam.

T.P.G.

80+ Titanium
Merhabalar Forumda bir hafta önce Razer Kraken T.E. , Cloud 2, Corsair void elite Ve bu kulaklık arasında kaldığımı söylemiş ve razer alacağım demiştim. ürün elime ulaştı deneyimlerini aktarıp almayı düşünen kişiler için bilgilendirme yapmak istedim.
Önceden kullandığım kulaklıklar ise şunlar;
Sennheiser cs300s(kulakiçi)
Gamepower Kizaru
Msi ds502
Logitech g230
Behringer hc200 kullandım
Biliyorum bunlardan bir kısmı müzik kulaklığı ancak önceden neler kullandığımı bilin istedim.
Öncelikle razer ın ses kartından bahsetmek istiyorum.
THX teknolojisi gerçekten çok güzel çalışıyor ancak valorant oynuyorsanız valorant uyumlu değil(cs ile uyumlu) ancak 7.1 i ise sorunsuz harika iş çıkarıyor.
Kulaklığı alır almaz yazılım otomatik inecektir zaten ilk taktığınızda sesleri yadırgaya bilirsiniz mikrofonu kötü gelebilir ancak synapse uygulaması üzerinden 30dk 1 saatlik kurcalama sonucu kulaklığın neler yapabildiğini öğreniyorsunuz ve ayarlardan sonra ortaya tam bir canavar çıkıyor.
Ben önceki ürünlerimde şikayet ettiğim şey dip sesti beni dip ses çok rahatsız eder. Ancak ne yaparsanız yapın tizleri bile arttırsanız dip ses duymanıza imkan yok.
Birazda sürücülerden bahsetmek istiyorum.
Ürün ses yüksekliği gayet yeterli hatta fazla bile sesi istediğiniz kadar açın basslar ve tizzler asla birbirine karışmıyor ve kusursuz bir ses veriyor.
(Babam şarkıcıdır ve genellikle sennheiser ın üst versiyon ürünlerini kullanmış bir insan olarak firma çok iyi bir iş çıkarmış kusursuz dedi)
Bir kulaklığın hiç mi eksi yönü yok diyeceksiniz var tabi ki
Kablosu bana çok uzun geldi 1.5m kulaklığın yaklaşık 1.5m de ses kartının var 3m kablo bana fazla ama size göre iyi olabilir.
Bide bilgisayar açıkken kulaklığı çıkarıp taktığınızda Windows biraz kafayı yiyor yazılımla çakışma yapabiliyor bunun dışında harika.
!
!
Hepsiburada da 800tl gibi bir fiyatı var hem yeni nesil hem de harika bir ses kalitesi isteyenler için biçilmiş kaftan parasını sonuna kadar hakediyor.
Raporladım inceleme kategorisine taşınması için.
Kısa süre içinde halledeceklerdir.

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Merhabalar Forumda bir hafta önce Razer Kraken T.E. , Cloud 2, Corsair void elite Ve bu kulaklık arasında kaldığımı söylemiş ve razer alacağım demiştim. ürün elime ulaştı deneyimlerini aktarıp almayı düşünen kişiler için bilgilendirme yapmak istedim.
Gamepower Kizaru
Msi ds502
Logitech g230
Biliyorum bunlardan bir kısmı müzik kulaklığı ancak önceden neler kullandığımı bilin istedim.
Öncelikle razer ın ses kartından bahsetmek istiyorum.
THX teknolojisi gerçekten çok güzel çalışıyor ancak valorant oynuyorsanız valorant uyumlu değil(cs ile uyumlu) ancak 7.1 i ise sorunsuz harika iş çıkarıyor.
Kulaklığı alır almaz yazılım otomatik inecektir zaten ilk taktığınızda sesleri yadırgaya bilirsiniz mikrofonu kötü gelebilir ancak synapse uygulaması üzerinden 30dk 1 saatlik kurcalama sonucu kulaklığın neler yapabildiğini öğreniyorsunuz ve ayarlardan sonra ortaya tam bir canavar çıkıyor.
Ben önceki ürünlerimde şikayet ettiğim şey dip sesti beni dip ses çok rahatsız eder. Ancak ne yaparsanız yapın tizleri bile arttırsanız dip ses duymanıza imkan yok.
Ürün ses yüksekliği gayet yeterli hatta fazla bile sesi istediğiniz kadar açın basslar ve tizzler asla birbirine karışmıyor ve kusursuz bir ses veriyor.
(Babam şarkıcıdır ve genellikle sennheiser ın üst versiyon ürünlerini kullanmış bir insan olarak firma çok iyi bir iş çıkarmış kusursuz dedi)
Kablosu bana çok uzun geldi 1.5m kulaklığın yaklaşık 1.5m de ses kartının var 3m kablo bana fazla ama size göre iyi olabilir.
Bide bilgisayar açıkken kulaklığı çıkarıp taktığınızda Windows biraz kafayı yiyor yazılımla çakışma yapabiliyor bunun dışında harika.
!
!
Hepsiburada da 800tl gibi bir fiyatı var hem yeni nesil hem de harika bir ses kalitesi isteyenler için biçilmiş kaftan parasını sonuna kadar hakediyor.
Eline sağlık.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Eline sağlık.
Resim eklersen daha güzel olur

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Sana önerim biraz daha resim kullan.
Aynı şekilde yazıları renklendirmende çok güzel olacak.

neoxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Uğur
ben hyperx c2 kullanıyorum. Razer kuzenimde razer kraken bir kulaklık vardı tam modelini bilmiyorum x veya te olabilir. Ben taktım konfor alanında resmen c2 2 kat basar diyebilirim. Ses kasma konusunda pek tecrübem olmadı ama ilk izlenim olarak malzeme kalitesi ve konfor acısından çok iyi c2. Ben 3 yıldır aktif kullanıyorum daha padleri bile yeni gibi. Ses kasmada falanda hiç prblem yasamadım.
"Ses kasma konusunda pek tecrübem olmadı" deyip " Ses kasmada falanda hiç prblem yasamadım." demen gülünç, yalancılık, fanboyluk mu yapıyoruz ne? :)
Siz önce 2 kulaklığı test et, sonra gel burada "tarafsız" şekilde ürünlerin +/- yönlenlerini paylaş.
Konfor olarak ise; Ben de epeydir TE kullanıyorum rahatlık olarak rahat bir kulaklık. Pedlerin kenarı deri, kafaya temas eden kısım süet tarzı bir şey.
Ayrıca bu kulaklığın pedlerin içinde soğutucu jel var onun da farkı vardır büyük ihtimal. Kafa bandı kısmındaki sünger çok kalın değil ama yine de baş ağrısı falan da yapmıyor. Daha ne bekliyorsunuz ki??

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Sizce Cloud 2 mi T.E mi ?
Kullanmadınız biliyorum ancak düşüncenizi almak istiyorum.
ikisini de kullandım ve Cloud 2'nin tek üstün olduğu konu pedlerin yumuşak olması.

Gamepower Kizaru
Msi ds502
Logitech g230

Öncelikle Razer'ın ses kartından bahsetmek istiyorum.
+THX teknolojisi gerçekten çok güzel çalışıyor ancak valorant oynuyorsanız valorant uyumlu değil(cs ile uyumlu) ancak 7.1 i ise sorunsuz harika iş çıkarıyor.
+Kulaklığı alır almaz yazılım otomatik inecektir zaten ilk taktığınızda sesleri yadırgaya bilirsiniz mikrofonu kötü gelebilir ancak synapse uygulaması üzerinden 30dk 1 saatlik kurcalama sonucu kulaklığın neler yapabildiğini öğreniyorsunuz ve ayarlardan sonra ortaya tam bir canavar çıkıyor.
+Ben önceki ürünlerimde şikayet ettiğim şey dip sesti beni dip ses çok rahatsız eder. Ancak ne yaparsanız yapın tizleri bile arttırsanız dip ses duymanıza imkan yok.
+Ürün ses yüksekliği gayet yeterli hatta fazla bile sesi istediğiniz kadar açın basslar ve tizzler asla birbirine karışmıyor ve kusursuz bir ses veriyor.
!(Babam şarkıcıdır ve genellikle Sennheiser'ın üst versiyon ürünlerini kullanmış bir insan olarak firma çok iyi bir iş çıkarmış kusursuz dedi)!
-Kablosu bana çok uzun geldi 1.5m kulaklığın yaklaşık 1.5m de ses kartının var 3m kablo bana fazla ama size göre iyi olabilir.
-Bide bilgisayar açıkken kulaklığı çıkarıp taktığınızda Windows biraz kafayı yiyor yazılımla çakışma yapabiliyor bunun dışında harika.

Hepsiburada da 800tl gibi bir fiyatı var hem yeni nesil hem de harika bir ses kalitesi isteyenler için biçilmiş kaftan parasını sonuna kadar hakkediyor.
hocam synapse EQ ayarlarını atabilir misin?

ugurkolasin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Uğur
ikisini de kullandım ve Cloud 2'nin tek üstün olduğu konu pedlerin yumuşak olması.

hocam synapse EQ ayarlarını atabilir misin?
Hazır EQ kullanıyorum game kullanıyorum genellik kontrolcüden bası ayarlıyorum sadece. EQ ayarı sadece Razer audio kontroller game üzerinden ses veren programlarda çalışıyor.

Top Bottom