Güncel mouselar varken tercih edilmez. Eski bir mouse.Kullandın mı da DeathAdder önermiyorsun? Ben bunları kullanan biri olarak söylüyorum.
Güncel mouselar varken tercih edilmez. Eski bir mouse.Kullandın mı da DeathAdder önermiyorsun? Ben bunları kullanan biri olarak söylüyorum.
Peki kötü olan tarafı nedir ? Veya diğerlerinin üstün tarafı ?Güncel mouselar varken tercih edilmez. Eski bir mouse.
Dostum eski bir model olduğunu söylüyorum sana..Peki kötü olan tarafı nedir ? Veya diğerlerinin üstün tarafı ?
Fakat bir sıkıntısı yok alabilir eli uygunsa.Dostum eski bir model olduğunu söylüyorum sana..
İşte almamalı, güncel ve daha iyi mouselar var.Fakat bir sıkıntısı yok alabilir eli uygunsa.
Rival 3sizin öneriniz ne?
Dostum daha iyi olduğunu söylüyorsun ama neden daha iyi olduğunu söylemiyorsun.İşte almamalı, güncel ve daha iyi mouselar var.
Sensörü eski, daha iyi sensöre sahip mouselar varken alınmaz.Dostum daha iyi olduğunu söylüyorsun ama neden daha iyi olduğunu söylemiyorsun.
Tamam iyi kendi seçim yapsın ama bence Razer.Sensörü eski, daha iyi sensöre sahip mouselar varken alınmaz.
Sende var diye öneriyorsun ama neyseTamam iyi kendi seçim yapsın ama bence Razer.
Çünkü sorunsuz ve güzel benim için.Sende var diye öneriyorsun ama neyse![]()