🔥İndirim RAZER ORNATA V3X 899 TL

ben bu modelin adını hep "oryantal" diye okuyorum bi bana mı oluyo acaba
merabalaar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buna gidip 1000 tl mi vereceğim? Ne için garantörü bile yok ortada.
birincisi kimse 1000 TL'ye almadı ikincisi garantiye ihtiyacın yok özelleştirilebilir ürün switchi keycapsi hepsi para ediyor

Çinin sağlıksız kalitesiz merdiven altı çöplerini doldurdular memlekete. Saçmasapan işler...

Her şey çinde üretiliyor, apple bile. Mesele kalite. 400 e aldığınız klavyenin 1000 liralık ürün olduğunu mu düşüyorsunuz cidden. Devam..

Buna da bu para değmez. Geçelim.

merabalaar

birincisi kimse 1000 TL'ye almadı ikincisi garantiye ihtiyacın yok özelleştirilebilir ürün switchi keycapsi hepsi para ediyor

Garantiye ihtiyacın yok diyorsan al tepe tepe kullan, garantili bir ürün ile kıyaslama. Ben her gün forumdayım, en ucuzu 324 tl sattı klavye, mini klavye ve çin markaları. Almak isteyen gider alır banane. Burada yani bu konuda garantili ürün paylaşılmış, gelip dandik garantisiz ürünlerle kıyas edilmesini akıl ve mantık dışıdır. Git çin malı klavye konularında gezin, boşa polemik yapmayın.

Dün Mediamarkt'ta denedim, membran ama içine değişik bir sistem yapmışlar mekanik klavyeye yakın hissiyatı var, sesi de mekanik klavyeye benziyor. Tam boy olması falan da numpad kullanana avantaj. Aliexpress'tekilerle boşuna kıyaslamayın evet mekanik değil ama Razer kalitesi ve 2 sene garantisi var bu ürünün. Ha bence de Aliexpress'teki daha mantıklı hem ucuz hem daha hissiyatlı olur ama Razer da çöpmüş gibi yorum yapmaya gerek yok

Üste 2 kişi boş yapmış hableri yokki o atılan 250tl lik klavyenin konudaki razerdan daha tatmin edecek bi klavye olduğundan

Aliexpresden kavye alamayan ağlasın tek bunu diyorum

Şu klavye 900tl olsun razer yerine gene bunu alırım

Buna gidip 1000 tl mi vereceğim? Ne için garantörü bile yok ortada.
350tl ye alındı 1000tl veren yok zaten 🤣🤣🤣🤣

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,262
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri