🔥İndirim Razer Viper 8Khz 824TL

ardaaaq

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,193
kablosuz olsa dünyanın en iyi 3 mousesi arasına girebilcek seviyede. iyi sisteminiz varsa ve claw tutuyosanız bence kaçırılmayacak fiyat

bu mouse a bu para verilmez Corsair Sabre Rgb PRo champion var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vallah alcaklar isterse 2.el 600 den veririm
neden verilmesin? ayrıca sabre proyla bambaşka iki mouse

ikiside 8khz lakin ergonomik açısından şuan elimde sabre var o kadar rahat bir mouse üstelik switch açısından bence gene corsair
focus+ sensör var ama sen bilirsin kral ikinci el ilan açmak için konu kısmı farklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10400F rx5500xt var tam perfonmansını alır mıyım mousenin.
8khz alamazsın büyük ihtimalle 1ms oynarsın yine de daha iyi bilen biri varsa yardımcı olacaktır

ikiside 8khz lakin ergonomik açısından şuan elimde sabre var o kadar rahat bir mouse üstelik switch açısından bence gene corsair
yanlış hatırlamıyorsam kailh kullanıyordu on numara switch okey ama razerın optik switchleri çok kötüymüş gibi davranmaya gerek yok piyasadaki en iyi switchlerden biri ayrıca şu lafa takıldım biri palm için biri claw için daha uygun neye dayanarak daha rahat dedin
elimde sabre var o kadar rahat bir mouse

10400F rx5500xt var tam perfonmansını alır mıyım mousenin.
yok sen viper alma

eğer 140 kilo 190 boy birisi değilseniz viper size küçük gelmeyecektir ben 190 boydayım viper mini kullanabiliyorum alışmakla alakalı

eğer 140 kilo 190 boy birisi değilseniz viper size küçük gelmeyecektir ben 190 boydayım viper mini kullanabiliyorum alışmakla alakalı
dndndjdkrkd bende 1.86'yım
IMG20221113180535.jpg

Hocam sistem mevzusu bir yana bir çok oyun 8k desteklemiyor zaten 1k da kullanmak gerekiyor. Cs falan güya fps oyunu ama 8k desteklemiyor, komedi... Bildiğim kadarıyla popüler oyunlardan destekleyen bi Valo var, umuyorum başka oyunlar da yakın zamanda destek verirler. Testini izlediğimde inceleyen eleman 8k nın fark yarattığını, iyi bir his verdiğini (kendi tabiriyle 'crisp') söylemişti. Başka oyunlar da bu desteği sağlamaya başlarsa ben de almak isterim.

Geri