Atius
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 366
- İsim
- atacan atmaca
orta derece mouselar yerine bu sefer bütçeyi arttırıp mouse terchimi razer viper 8khz'den yana kullandım fakat keşke kullanmasaydım. Bu benim başıma geldi diye herkesin başına gelecek diye bir şey yok fakat yaşadığım sorunu alacak insanlara tecrübe olması adına paylaşıyorum. Sol ve sağ click çift tıklamalarından şikayetçi olduğum için bu mouse geçtim ve sol sağ clickleri sapa sağlam hiç sıkıntısı yok fakat;
Garantimin henüz 1. senesindeyim ve yaşadığım sorunlar.
- Sol baş parmağımın yapıştığı kısım tamamen eridi
- mouse 3 yani kaydırma yapan tuş 2. ayında bozuldu yukarı aşağı yapmıyordu ve tıklayınca işlemiyodur 5-6. ayında tıklarken işlemeye başladı fakat yine aşağı yukarı yapmıyor.
- mouse 3'e hiç tıklamasam bile tıkladı sayıyor ve durduk yere fps oyunlarında silah değiştiriyor.
Vatan'dan aldığım için gidip garantiye vericem fakat kendilerine ulaştığımda ülkemizde destekleri olmadığını satın aldığım yere götürmem gerektiğini söylüyolar bilinmedik yerden almış olsam yandık demek ki...
Garantimin henüz 1. senesindeyim ve yaşadığım sorunlar.
- Sol baş parmağımın yapıştığı kısım tamamen eridi
- mouse 3 yani kaydırma yapan tuş 2. ayında bozuldu yukarı aşağı yapmıyordu ve tıklayınca işlemiyodur 5-6. ayında tıklarken işlemeye başladı fakat yine aşağı yukarı yapmıyor.
- mouse 3'e hiç tıklamasam bile tıkladı sayıyor ve durduk yere fps oyunlarında silah değiştiriyor.
Vatan'dan aldığım için gidip garantiye vericem fakat kendilerine ulaştığımda ülkemizde destekleri olmadığını satın aldığım yere götürmem gerektiğini söylüyolar bilinmedik yerden almış olsam yandık demek ki...
Son düzenleme: