RDR 2 alayım mı sizce

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,432
İlk hikayeli oyun için rdr 2 oynanır mı bazıları sıkıcı diyor o yüzden emin olamadım. CSyi azaltmak için hikayeli oyunlara yöneliyorum artık

İlk hikayeli oyun için rdr 2 oynanır mı bazıları sıkıcı diyor o yüzden emin olamadım. CSyi azaltmak için hikayeli oyunlara yöneliyorum artık
Başı sıkıcı sonradan açılan bir oyun 14 dolardan kaçmaz şu an eğer emin olamıyorsan crackle test et hoşuna giderse oyna.

bende birkaç videosunu izleyip aldım hocam benimde 2. hikayeli oyunum beni çok sıkmadı oynamayacaksan bile indirimi kaçırma al dursun kütüphanede

Hikayeli oyunsa kesinlikle parasına değer. Herkesin bi' oyundan beklentisi farklıdır ve rekabetçiye çok alışan için hikayeli oyun biraz ağır olabilir, fakat oyun oynuyorum diyen birisi için RDR 2 kesinlikle deneyimlenmesi gereken bir yapım.

Hikayeli oyunsa kesinlikle parasına değer. Herkesin bi' oyundan beklentisi farklıdır ve rekabetçiye çok alışan için hikayeli oyun biraz ağır olabilir, fakat oyun oynuyorum diyen birisi için RDR 2 kesinlikle deneyimlenmesi gereken bir yapım.
Spoiler yememek için videosunu izlemedim ama görüntüsünde bile içime huzur veren bir yanı var o yüzden rdr oynamak istedim. Sadece 1 yıldır cs oynuyorum eskiden de daha sakin oyunlar oynuyordum o yüzden muhtemelen seveceğim bir oyun olacak RDR. Alayım da başlayayım

Spoiler yememek için videosunu izlemedim ama görüntüsünde bile içime huzur veren bir yanı var o yüzden rdr oynamak istedim. Sadece 1 yıldır cs oynuyorum eskiden de daha sakin oyunlar oynuyordum o yüzden muhtemelen seveceğim bir oyun olacak RDR. Alayım da başlayayım
Şahsen aşırı rekabetçi kafası bana biraz sıkıntı ve stresli geliyor. Arada girip, arkadaşlarla ya da bireysel keyif almak için oynanır ama bunu takıntı ve stres haline getirmek bana biraz uzak. Bu yüzden hikayeli oyunlar, özellikle de görsel güzellik ve manzaraları daha çok seviyorum. RDR'de de bu özellikler fazlasıyla var. Aynı şekilde yüzlerce saat Skyrim oynayıp, sadece dakikalarca bile manzaranın güzel olduğu yerde durup izlemek, bunlar huzurlu şeyler.

Geri