🔥İndirim RDR2 575.75₺ (Epic Games)

Beyler korsan olarak single bitirdim efsaneydi, Online oynanıyor mu bu oyun? Satın alsam değer mi?

para vermeden nereden yüklüyecez torrent siteleri güvenli değil her ne kadar güvenli olduklarını söyleselerde. Para ile almaktan başka bir çözüm varsa söyleyin mesaj olarak yapalım.

Güvenli değil derken? PC de devlet sırrı saklamıyorsanız indrebilirsiniz en fazla format atar başka site vs indirir denersiniz.

Fiyatı gayet uygun alacaklar alsın.

Fiyatı çok uygun pahalı diyenler staj maaşımı alıyonuz? Yarım poşet market ürünleri daha pahalı tutuyor. Emek yağ + bikaç bakliyat alsan 500 ü geçiyon direkt :D

Güvenli değil derken? PC de devlet sırrı saklamıyorsanız indrebilirsiniz en fazla format atar başka site vs indirir denersiniz.
dostum devlet sırrı ile ne alakası var? bu bilgisayarda mailler, hesaplar her şey var ne demek devlet sırrı mı saklıyorsunuz ya iyi misiniz???
herhalde bunu düşüneceğiz kardeşim adam tut ki maile erişti ne halt yicez? Mailde ne kadar güvenlik doğrulaması olsada kırılabiliyor işten anlayan biri ise 2 faktörlü doğrulamayı bile geçebiliyor adamlar. mailde banka bilgileri vs her şey varsa ne yapacak adamlar siz herhalde kullanmıyorsunuz mail filan?

dostum devlet sırrı ile ne alakası var? bu bilgisayarda mailler, hesaplar her şey var ne demek devlet sırrı mı saklıyorsunuz ya iyi misiniz???
herhalde bunu düşüneceğiz kardeşim adam tut ki maile erişti ne halt yicez? Mailde ne kadar güvenlik doğrulaması olsada kırılabiliyor işten anlayan biri ise 2 faktörlü doğrulamayı bile geçebiliyor adamlar. mailde banka bilgileri vs her şey varsa ne yapacak adamlar siz herhalde kullanmıyorsunuz mail filan?
Güvenli siteden indirirsen bir şey olmaz, korsan oyunu kıranlar parayı Donate ile kazanıyor araştırmanı öneririm

Geri