para vermeden nereden yüklüyecez torrent siteleri güvenli değil her ne kadar güvenli olduklarını söyleselerde. Para ile almaktan başka bir çözüm varsa söyleyin mesaj olarak yapalım.
Ben almam zaten kuzende var ondan oynarımOyun Steam'da hâlâ 60 dolar. Ben Haziran 2022'de 150 TL'ye almıştım ama şu an bu fiyatlar RDR 2 için pahalı.
dostum devlet sırrı ile ne alakası var? bu bilgisayarda mailler, hesaplar her şey var ne demek devlet sırrı mı saklıyorsunuz ya iyi misiniz???Güvenli değil derken? PC de devlet sırrı saklamıyorsanız indrebilirsiniz en fazla format atar başka site vs indirir denersiniz.
Güvenli siteden indirirsen bir şey olmaz, korsan oyunu kıranlar parayı Donate ile kazanıyor araştırmanı öneririmdostum devlet sırrı ile ne alakası var? bu bilgisayarda mailler, hesaplar her şey var ne demek devlet sırrı mı saklıyorsunuz ya iyi misiniz???
herhalde bunu düşüneceğiz kardeşim adam tut ki maile erişti ne halt yicez? Mailde ne kadar güvenlik doğrulaması olsada kırılabiliyor işten anlayan biri ise 2 faktörlü doğrulamayı bile geçebiliyor adamlar. mailde banka bilgileri vs her şey varsa ne yapacak adamlar siz herhalde kullanmıyorsunuz mail filan?