Rdr2 den sonra ne sarar

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,244
Assasin creed shadows oynamayı çalıştım , oynanış bakımından aşırı kötü bulup sildim.
Dying light 2 yükledim atmosferi felan hiç çekmedi beni.İlk oyununu çok beğendiğim halde 2. oyununu sevemedim.
Aklımda Cyberpunk 2077 oynamak var yada hiç aşina olmadığım souls serisine elden ring ile giriş yapmak istiyorum.

Assasin creed shadows oynamayı çalıştım , oynanış bakımından aşırı kötü bulup sildim.
Dying light 2 yükledim atmosferi felan hiç çekmedi beni.İlk oyununu çok beğendiğim halde 2. oyununu sevemedim.
Aklımda Cyberpunk 2077 oynamak var yada hiç aşina olmadığım souls serisine elden ring ile giriş yapmak istiyorum.
TLOU

RDR2 den önce piyasaki diğer oyunlar önden bi oynanmlaı. Yoksa tat vermez rdr den sonra.
Genel olarak playstation özel oyunlarını oynayabilirsin. Tomb raider ,cp77 ,DL serisi vs

Rdr2 en son oynanacak oyun. Rdr2 de açık dünya ve yan görevler opsiyon. Hepsi de kaliteli ve birbirini pek tekrar etmiyor. Siz bundan sonra 300 kez kale ele geçirmeceli shadows a girmişsiniz. Ve bu çöp görevleri size zorunlu tutuyor. Adını bile hatırlayamadığım bomboş görevler.

17 saat oynadıktan sonra saldım. Karakteri geliştirmek istiyorssn bu çöp görevleri tekrar, tekrar, tekrar,tekrar onlarca (yüzlerce) kez yapmak zorundasın. Oyuncuya saygısı yok oyunun. Rdr2 den sonra bu tarz oyunlara geçilmez diyeceğim ama çoğu oyun böyle. Bu yüzden rdr2 en son oynanmalıydı.

Black myth wukong hikaye anlamında tırt (oyunla alakalı araştırma ypamadım, bu yüzden içine çekmedi bu konuda) ama kendini boss anlamında tekrar etmeyen bir oyun. Her 30 dakikada bir yeni bir benzersiz boss mevcut. Tüm oyun böyle. Düşman çeşitliliği de çok fazla. Eğer benim gibi her seferinde farklı bir şeyler gösteren oyunları oynamayı seviyorsan saracaktır.

Biz 5 kişi the forest girmiştik. Baya sarmıştı o zaman arkadaşlarla girdiğimiz için

Factorio

Kur düzeni kurabilirsen. Isırgan pireler içinden geçicektir :D

Biz 5 kişi the forest girmiştik. Baya sarmıştı o zaman arkadaşlarla girdiğimiz için
the forest efsaneydi, sons of the foresta aynı hevesle başladık bitirmedik oyunu. Birinde lise 1 dik birinde ün1 galiba ondan
kaynaklı

RDR 1 hikaye devamlılığı için güzel oluyor.

cyberpunk+dlc akar bence. ilk oyunu çok sevdiysen dying light the beast olabilir

souls oyunları huzurun ve keşfin yanında zorlukta barındırıyor 1 bossta 50 60 kere ölebilirsin yani

Geri