Rdr2 final hakkında soru !spoiler!

Hocam ayrı save aldıysanız oyunu oradan oynayabilirsiniz veya internetten Onur seviyesi yüksek save yükleyip son görevi tekrar yapabilirsiniz.
hocam ayrı ayrı almadım, internetten güvenli dediğiniz bir yüzde 50 save dosyası var mı? micah namussuzuna böyle öldükten sonra oynayamam :D

Hocam benim bunu yapma istediğim acaba Arthur Morgan ölümü nasıl olduğuna göre ileriki zamanları etkiliyormu? Yoksa save bulmadan direkt devam edebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim bunu yapma istediğim acaba Arthur Morgan ölümü nasıl olduğuna göre ileriki zamanları etkiliyormu?
ben geçen hazır bir save dosyası indirdim adam 100% yapmış, şehirlere girince herkes bakıp övgü dolu sözler ediyordu nasıl yapmış anlamadım.
Hocam Arthurun nasıl öldüğü ileriyi etkiliyormu? Etkilemiyorsa bu saveden devam etmek mantıklı bence.

Hocam benim bunu yapma istediğim acaba Arthur Morgan ölümü nasıl olduğuna göre ileriki zamanları etkiliyormu? Yoksa save bulmadan direkt devam edebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim bunu yapma istediğim acaba Arthur Morgan ölümü nasıl olduğuna göre ileriki zamanları etkiliyormu?

Hocam Arthurun nasıl öldüğü ileriyi etkiliyormu? Etkilemiyorsa bu saveden devam etmek mantıklı bence.
Hayır etkilemiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,230
Üyeler
188,218
Son üye
Berkment
Geri