Var ama iyi değil, güncelleme falan gelmiyor hiç.Online ı var mı bu oyunun biraz uzağım o konuya ve oynaması zevkli mi online?
Sen oynadın mı dostum bu oyunu? Ek paketlerle gelen kıyafetler silahlar atlar falan gerekli mi sence değer mi aradaki paraya?Var ama iyi değil, güncelleme falan gelmiyor hiç.
Peki specialla standart arasında ne fark var hocam sizce 50 liraya değdi mi?Story sarar. Online pek iyi değil ben special edition aldım yeterli gibi
Oynadım, oynuyorum hala arada. Değmez, hikayesi varken yüzüne bakmam online modun.Sen oynadın mı dostum bu oyunu? Ek paketlerle gelen kıyafetler silahlar atlar falan gerekli mi sence değer mi aradaki paraya?
Anladığım kadarıyla special editiondaki +lar hikaye moduyla alakalı, ultimate de speciala ek olarak online için +lar mevcut yani special online için değil tam olarak o yüzden arada kaldım biraz.Oynadım, oynuyorum hala arada. Değmez, hikayesi varken yüzüne bakmam online modun.
Aradaki farka değmez reis, baktım şimdi. Standard Edition al.Anladığım kadarıyla special editiondaki +lar hikaye moduyla alakalı, ultimate de speciala ek olarak online için +lar mevcut yani special online için değil tam olarak o yüzden arada kaldım biraz.
Ek görevler var storydeSen oynadın mı dostum bu oyunu? Ek paketlerle gelen kıyafetler silahlar atlar falan gerekli mi sence değer mi aradaki paraya?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki specialla standart arasında ne fark var hocam sizce 50 liraya değdi mi?