RDR2 vs RDR2 Ultimate Edition

Wojoexe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
Arkadaşlar aralarında 70 lira fark oluyor standart sürümüne göre. Ultimate edition ek olarak nelere sahip tam anlayamadım, 70 lira farka değer mi?

Online oynamayacaksan bir şey değişmiyor galiba.

Story sarar. Online pek iyi değil ben special edition aldım yeterli gibi

Var ama iyi değil, güncelleme falan gelmiyor hiç.
Sen oynadın mı dostum bu oyunu? Ek paketlerle gelen kıyafetler silahlar atlar falan gerekli mi sence değer mi aradaki paraya?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Story sarar. Online pek iyi değil ben special edition aldım yeterli gibi
Peki specialla standart arasında ne fark var hocam sizce 50 liraya değdi mi?

Sen oynadın mı dostum bu oyunu? Ek paketlerle gelen kıyafetler silahlar atlar falan gerekli mi sence değer mi aradaki paraya?
Oynadım, oynuyorum hala arada. Değmez, hikayesi varken yüzüne bakmam online modun.

Oynadım, oynuyorum hala arada. Değmez, hikayesi varken yüzüne bakmam online modun.
Anladığım kadarıyla special editiondaki +lar hikaye moduyla alakalı, ultimate de speciala ek olarak online için +lar mevcut yani special online için değil tam olarak o yüzden arada kaldım biraz.

Anladığım kadarıyla special editiondaki +lar hikaye moduyla alakalı, ultimate de speciala ek olarak online için +lar mevcut yani special online için değil tam olarak o yüzden arada kaldım biraz.
Aradaki farka değmez reis, baktım şimdi. Standard Edition al.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki specialla standart arasında ne fark var hocam sizce 50 liraya değdi mi?
Ek görevler var storyde

Geri