Neler Yeni

RDR2YE Bİ ŞANS DAHA VERİLİR Mİ 15 DOLARKEN?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
921
722ye alıp 1.2 saat oynayıp beğenemediğim için iade etmiştim
kur farkında dolayı 33 lira eksik iade ettiler :D olsun konu o değil
tekrar şans verilir mi 15 dolarken
oyun hakkında hiçbir bilgim yok bana uygun olup olmadığını anlamam için bi kaç bilgi verir misiniz oyun hakkında

oyun hakkında hiçbir bilgim yok bana uygun olup olmadığını anlamam için bi kaç bilgi verir misiniz oyun hakkında
Fiyat yüksek ama bütçeniz sıkıntılı değilse verilir feda edilir. Oyunu %100 bitirmiş birisi olarak, kesinlikle öneririm.

Fiyat yüksek ama bütçeniz sıkıntılı değilse verilir feda edilir. Oyunu %100 bitirmiş birisi olarak, kesinlikle öneririm.
15dolardan aşşa düşeceğini pek sanmıyorum ya fiyat normal geldi beni oyun sarar mı onu düşünüyorum

Bence verilir 400. Saatimi devirdim haala zevkle oynuyorum

Sebep ise, haritada serbestçe gezme, balık tutmasından tut, at bulma, at terbiye etme, atınız ile tam bir dost bağı kuruyorsunuz. Hikaye zaten olağanüstü, grafikleri sabah öğle ikindi akşam her vakit inanılmaz güzel, sadece gezmek için bile o keyif için girilir oyuna, birde sisteminiz 2k ultra açacak kalitedeyse oyundan çıkmazsınız bence. Çünkü görsel ve hikayesel olarak süper bir oyundur.

Sebep ise, haritada serbestçe gezme, balık tutmasından tut, at bulma, at terbiye etme, atınız ile tam bir dost bağı kuruyorsunuz. Hikaye zaten olağanüstü, grafikleri sabah öğle ikindi akşam her vakit inanılmaz güzel, sadece gezmek için bile o keyif için girilir oyuna, birde sisteminiz 2k ultra açacak kalitedeyse oyundan çıkmazsınız bence. Çünkü görsel ve hikayesel olarak süper bir oyundur.
60hz 1080p tn panel monitör var :D sistem rx6600 r5 5500

15dolardan aşşa düşeceğini pek sanmıyorum ya fiyat normal geldi beni oyun sarar mı onu düşünüyorum
İlk oyndığımda hikayeye tam giremediğimden sıkılıyordum ama geçenlerde alıp yamayla oynayınca başından kalkamadım. Bence verilir hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60hz 1080p tn panel monitör var :D sistem rx6600 r5 5500
60fps sabitle grafiker yüksekte tut hala keyof verir o şekilde

rdr2 sana şans verir mi o öyle muhteşem bi oyun :D

Bence sen oynama. Boş ver.

İlk oyndığımda hikayeye tam giremediğimden sıkılıyordum ama geçenlerde alıp yamayla oynayınca başından kalkamadım. Bence verilir hocam.

60fps sabitle grafiker yüksekte tut hala keyof verir o şekilde
Yama nasıl yapılıyor

hocam keşke sebepte belirtseniz
Sistemden dolayı galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,851
Üyeler