Yardım Realme Telefon Kullanan Arkadaşlar Bakabilir Mi ?

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,535
Selamlar Şuan Xiaomi Marka Redmi 12 Kullanıyorum Yeni Bir Telefon Almaya Karar Verdim Herkes Realme 12 Pro Önerdi Bütçeme Göre Çok İyi Telefon Beğendim Ama Merak Ettiklerim Var Telefonun Türkiye Disbirtörü Var Mı? Varsa Nasıl Deneyimi Olan Var Mı ? Yedek Parçaları Kolay Bulunuyor Mu? Realme Ui Nasıl Hyper OS 2'den Geçicem Benzer Geldi Ama Nasıl Bilmiyorum Ortalama Bir Telefon Kaç Yıl Android Kaç Yıl Güvenlik Güncelleştirmesi Alıyor ? Mesela Şuan Alacağım Telefon Realme 12 Pro 2024 Yılında Çıkmış Araştırdığım Kadarıyla Android 14 Realme Ui 5.0 İle Geliyor Şuan Android 15 Realme Ui 6.0 Kullanıyormuş Ve Android 16 Realme Ui 7.0'da Alıyor Hani Daha Yıl 2025 Sonu En Az Android 18-20 Arası Görür Mü 5 Yıl Yada En Az 2028 Yılına Kadar 4 Yıl Güncelleme Görür Mü? Tüm Merak Ettiklerim Bunlar Şimdiden Teşekkür Ederim

Son düzenleme:
5 yıldır realme 6 kullanıyorum ekranı kasadan ayrıldı. Arayüzüde kötü 1 tane android güncellemesi aldı sadece

5 yıldır realme 6 kullanıyorum ekranı kasadan ayrıldı. Arayüzüde kötü 1 tane android güncellemesi aldı sadece
Senin Telefon Ama Çok Eski Sürümlere Sahip Arayüz Taa İlk Çıkan Versiyon 5 Yıl Önceki Versiyon Android Biraz Daha Yeni Nesil Kullanan Birinin Yorumlarına İhtiyacım Var
  • İşletim Sistemi Android
  • İşletim Sistemi Versiyonu Android 10 (Q)
  • Yükseltilebilir Versiyon Android 11 (R)
  • Kullanıcı Arayüzü realme UI
  • Lansman Arayüz Versiyonu realme UI 1.0

Selamlar Şuan Xiaomi Marka Redmi 12 Kullanıyorum Yeni Bir Telefon Almaya Karar Verdim Herkes Realme 12 Pro Önerdi Bütçeme Göre Çok İyi Telefon Beğendim Ama Merak Ettiklerim Var Telefonun Türkiye Disbirtörü Var Mı? Varsa Nasıl Deneyimi Olan Var Mı ? Yedek Parçaları Kolay Bulunuyor Mu? Realme Ui Nasıl Hyper OS 2'den Geçicem Benzer Geldi Ama Nasıl Bilmiyorum Telefonun Arayüzü Ortalama Bir Telefon Kaç Yıl Android Kaç Yıl Güvenlik Güncelleştirmesi Alıyor ? Mesela Şuan Alacağım Telefon Realme 12 Pro 2024 Yılında Çıkmış Araştırdığım Kadarıyla Android 14 Realme Ui 5.0 İle Geliyor Şuan Android 15 Realme Ui 6.0 Kullanıyormuş Ve Android 16 Realme Ui 7.0'da Alıyor Hani Daha Yıl 2025 Sonu En Az Android 18-20 Arası Görür Mü 5 Yıl Yada En Az 2028 Yılına Kadar 4 Yıl Güncelleme Görür Mü? Tüm Merak Ettiklerim Bunlar Şimdiden Teşekkür Ederim
Distribütörü kim bilmiyorum ama sitelerinde servis listesi ve iletişim adresleri var.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar Şuan Xiaomi Marka Redmi 12 Kullanıyorum Yeni Bir Telefon Almaya Karar Verdim Herkes Realme 12 Pro Önerdi Bütçeme Göre Çok İyi Telefon Beğendim Ama Merak Ettiklerim Var Telefonun Türkiye Disbirtörü Var Mı? Varsa Nasıl Deneyimi Olan Var Mı ? Yedek Parçaları Kolay Bulunuyor Mu? Realme Ui Nasıl Hyper OS 2'den Geçicem Benzer Geldi Ama Nasıl Bilmiyorum Telefonun Arayüzü Ortalama Bir Telefon Kaç Yıl Android Kaç Yıl Güvenlik Güncelleştirmesi Alıyor ? Mesela Şuan Alacağım Telefon Realme 12 Pro 2024 Yılında Çıkmış Araştırdığım Kadarıyla Android 14 Realme Ui 5.0 İle Geliyor Şuan Android 15 Realme Ui 6.0 Kullanıyormuş Ve Android 16 Realme Ui 7.0'da Alıyor Hani Daha Yıl 2025 Sonu En Az Android 18-20 Arası Görür Mü 5 Yıl Yada En Az 2028 Yılına Kadar 4 Yıl Güncelleme Görür Mü? Tüm Merak Ettiklerim Bunlar Şimdiden Teşekkür Ederim
Ve aleykumusselam.

Güncelleme ve güzel arayüz için Samsung al.

Distribütörü kim bilmiyorum ama sitelerinde servis listesi ve iletişim adresleri var.
Servis Kalitesi Nasıl Onu Merak Ettim

Ve aleykumusselam.

Güncelleme ve güzel arayüz için Samsung al.
11-13 K Arası Max Bütçede Bunla Yarışabilecek Başka Model Bulamadım Doğrusu

Ana telefon olarak 12 pro kullanıyorum kısa bir süredir

Android17 alma garantisi yok yüksek ihtimalle almaz

Servis eh kvk işte

Yaşlı olduğu için birçok yan sanayi parçası var

Ben arayüzü sevdim a15 ile çakma dinamik ada geliyor keyifli kullanması reklam yok hatta tr romunda hesap açma bile yok çin malı telefon için baya temiz

Son düzenleme:
Ana telefon olarak 12 pro kullanıyorum kısa bir süredir

Android17 alma garantisi yok yüksek ihtimalle almaz

Servis eh kvk işte

Yaşlı olduğu için birçok yan sanayi parçası var

Ben arayüzü sevdim a15 ile çakma dinamik ada geliyor keyifli kullanması reklam yok hatta tr romunda hesap açma bile yok çin malı telefon için baya temiz
Alıntıyı görüntüle
4 Yıl Güncelleme Alsa En Az 18 Alması Lazım 3 Yıl Olsa 17 Alması Lazım 2 Yıl Vermezler Herhalde Güncelleme Garantisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,353
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri