Red Dead Redemption Vs 3 Oyun???

KreXieG

80+
Reaksiyon skoru
32
Bütçe
100
Arkadaşlar şuan 100 liram var ve hangisini alacağımı bilemiyorum sizede deneyimleriniziden danışayım dedim
1. teklif=Red dead redemption 2 (98,67 tl)
2. teklif=Carx drift racing online(10,25) , Rainbow six siege(35,60) , sea of thieves(30,25)
arkadaşlar ikinci teklifdeki oyunları değişip daha güzel oyunlar sunabilirsiniz çok kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım?

Arkadaşlar şuan 100 liram var ve hangisini alacağımı bilemiyorum sizede deneyimleriniziden danışayım dedim
1. teklif=Red dead redemption 2 (98,67 TL)
2. teklif=Carx drift racing online(10,25) , Rainbow six siege(35,60) , sea of thieves(30,25)
arkadaşlar ikinci teklifdeki oyunları değişip daha güzel oyunlar sunabilirsiniz çok kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım?
rainow sürekli indirime giriyo rdr almanı tavsiye derim ama oyun biraz ağır ama hikayesi iyi

Arkadaşım yok ama ben almışken bir sürü alayım diyorum o oyunlardan başka önerebileceğiniz oyun var ise söyleyebilirmisiniz?
Kenarda duran bir sepetim vardı. Atayım.

rainbow ve sea of thieves arkadaşlarınla oynamayacaksan saracagını düşünmüyorum. Hikayeli oyunları seviyorsan rdr2 almanı tavsiye ederim. Ha yok arkadaş ortamım saglam bu oyunlar arkadaşlarımda da var diyorsan 2. seçenegi seçebilirsin.

sot ve r6 arkadaşlarla oynanır fakat almazlar diyosan rdr2 cok iyi hikayeye sahip zaten min 40 saat oynarsın

kanser olmak istiyosan alabılirsin r6 çok değişik bi oyundur heran sinir sahibi olabilrisin :) cyberpunk ve Mafia: Definitive Edition sot yerine dynlight falan olabilir

Arkadaşlarında varsa 3 oyun yoksa rdr2

Among the Sleep 13.50 TL
Stardew Valley 14.40 TL
Nioh : Complete Edition 19.25 TL
The Wolf Among Us 11.70 TL
Manuel Samuel 3.60 TL
ARK : Survival Evolved 8TL
Hades 20TL
Florence 6TL
Metro Saga Bundle (3 oyun) 60TL
Dying Light 20 TL

eTail de Dead Cells + Tüm DLC ler 50 TL
Epicte Outer Wilds 23 TL

ben olsam rdr alırdım

Bunlar dışında tarz verip oyun önerisi isteyen olursa da yardımcı olurum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,736
Üyeler
185,156
Son üye
phermatic
Geri