Red Mi Note 10 Lite Nasıldır ?

YavuzMT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
260
Arkadaşlar ben Samsung A9 Kullanıyorum ve Kamerasından Çok Mutsuzum Fotoğraf Çekerken Donuyo vs. Ben de Xiaomi e Geçmek İstiyorum ve Kendime Note 10 lite veya Note 9 Pro almayı düşünüyorum

Arkadaşlar ben Samsung A9 Kullanıyorum ve Kamerasından Çok Mutsuzum Fotoğraf Çekerken Donuyo vs. Ben de Xiaomi e Geçmek İstiyorum ve Kendime Note 10 lite veya Note 9 Pro almayı düşünüyorum
Mi note 10 lite ve Realme 6 pro fiyatının en iyileri.

Knk peki mi note 10 lite ile note 9 pro farkı ne değermi mi note 10 lite aradaki farka
9 pro 2800, note 3500 tl. 9 pronun performansı biraz daha iyi, ekranı ips, amoled görüntü olarak daha iyi ama ips ekran kırılınca daha az masraf çıkar. Note'da amoled ve edge ekran var, ekran gövde oranı daha fazla, hdr 10 var. Note'un bataryası 240 mAh daha fazla, en fazla 30dk fazla dayanır. Performansta az bir farkla 9 pro daha iyi. Kamera ve malzeme kalitesinde note 10 lite üstün. İkisi de fiyatının en iyilerinden. Bütçe yetiyorsa note 10 lite öneririm.

knk RED Mİ değil REDMİ note 10 lite bence çok güzel alabilirsin

alınabilecek en f/p telefonlardan biri bence

Özellikle kamera sizin için önemli ise kesinlikle Mi Note 10 Lite tercih edin.
IMX 686 sensör kullanıyor.

9 pro 2800, note 3500 TL. 9 pronun performansı biraz daha iyi, ekranı ips, amoled görüntü olarak daha iyi ama ips ekran kırılınca daha az masraf çıkar. Note'da amoled ve edge ekran var, ekran gövde oranı daha fazla, hdr 10 var. Note'un bataryası 240 mAh daha fazla, en fazla 30dk fazla dayanır. Performansta az bir farkla 9 pro daha iyi. Kamera ve malzeme kalitesinde note 10 lite üstün. İkisi de fiyatının en iyilerinden. Bütçe yetiyorsa note 10 lite öneririm.
9 pro nerede 2800 bende almayı düşünüyorum ben hep 3000-3100 gördüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,235
Üyeler
197,640
Son üye
ihlara
Geri