Neler Yeni

Redmi 10A ROM Önerisi

th_rng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer APİŞ
Redmi 10a 64/4 kullaıyorum fakat performansından hiç ama hiç memnun değilim. S10 Plus'a geçmiştim fakat başına kötü şeyler geldi. Tekrardan bu cihaza geçtim fakat kendi arayüzünde bile çok kasıyor. Akıcı bir kullanım istiyorum. Custom ROM aklıma geldi ama hem nasıl atacağımı bilmiyorum hem de hangi ROM'u atacağım hakkında bilgili değilim. Bu cihazda akıcı bir kullanım sergileyecek güvenli bir ROM önerir misiniz?

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Redmi 10a 64/4 kullaıyorum fakat performansından hiç ama hiç memnun değilim. S10 Plus'a geçmiştim fakat başına kötü şeyler geldi. Tekrardan bu cihaza geçtim fakat kendi arayüzünde bile çok kasıyor. Akıcı bir kullanım istiyorum. Custom ROM aklıma geldi ama hem nasıl atacağımı bilmiyorum hem de hangi ROM'u atacağım hakkında bilgili değilim. Bu cihazda akıcı bir kullanım sergileyecek güvenli bir ROM önerir misiniz?
Custom rom konusunda sana yardimci olabilirim. Birçok farklı custom rom var Redmi 10A için sizin için en önemli nedir? Akıcılık, arayüz, batarya. Ona göre tavsiye edeyim. Nasıl atılacağınıda anlatırım çok zor değil bazi sorunlar olabilir yardım ederim

th_rng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer APİŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Custom rom konusunda sana yardimci olabilirim. Birçok farklı custom rom var Redmi 10A için sizin için en önemli nedir? Akıcılık, arayüz, batarya. Ona göre tavsiye edeyim. Nasıl atılacağınıda anlatırım çok zor değil bazi sorunlar olabilir yardım ederim
hayvani bir bataryam var zaten 5000mah. işlemci de güçsüz olduğu için tüketmiyor 3 günde bir takıyorum şarja yani batarya önemsiz. benim için android sürümü nispeten yüksek, akıcı bir kullanım istiyorum o kadar. arayüzde iyi olursa fena olmaz tabi

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
lineageos-a bir goz atiniz