Neler Yeni

Redmi note 13 pro plus 5G mi ? Poco X6 Pro 5G mi ?

schawed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Umutcan Altun
Başlıkta da belirttiğim gibi bütçe 11K civarı zaten alacağım telefonu yd olarak alıcam sonradan direnç attırmaya çalışıcam.

şahin doğan

80+ Platinum
Kamera için 13 Pro Plus 5G, performans için X6 Pro.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EmreE
Başlıkta da belirttiğim gibi bütçe 11K civarı zaten alacağım telefonu yd olarak alıcam sonradan direnç attırmaya çalışıcam.
x6 pro bildiğin patlamak terimi var ya aynı öyle bir telefon patlıyor yani ve sağlam değil redmi 13 pro plus 5g al geç kamerası güzel işletim sistemi güzel arayüz ekran güzel alınır

schawed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Umutcan Altun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
x6 pro bildiğin patlamak terimi var ya aynı öyle bir telefon patlıyor yani ve sağlam değil redmi 13 pro plus 5g al geç kamerası güzel işletim sistemi güzel arayüz ekran güzel alınır
ben öyle çok oyun oynayan biri değilim, sırf hyperos ve android 14 falan akıcılığını almak istiyorum o yüzden güçlü işlemci almam daha iyi değil mi ?

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EmreE
ben öyle çok oyun oynayan biri değilim, sırf hyperos ve android 14 falan akıcılığını almak istiyorum o yüzden güçlü işlemci almam daha iyi değil mi ?
Telefonu patlatmayacak kadar oynarsan alabilirsin ama redmi 13 de güzeö

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
13Pro plus iyi guzel ama ben x6 pro alirim. Ayrica redmi icin kavisli ekran koruyucu bulmak baya basini agritir

Top Bottom