x6 pro bildiğin patlamak terimi var ya aynı öyle bir telefon patlıyor yani ve sağlam değil redmi 13 pro plus 5g al geç kamerası güzel işletim sistemi güzel arayüz ekran güzel alınırBaşlıkta da belirttiğim gibi bütçe 11K civarı zaten alacağım telefonu yd olarak alıcam sonradan direnç attırmaya çalışıcam.
ben öyle çok oyun oynayan biri değilim, sırf hyperos ve android 14 falan akıcılığını almak istiyorum o yüzden güçlü işlemci almam daha iyi değil mi ?x6 pro bildiğin patlamak terimi var ya aynı öyle bir telefon patlıyor yani ve sağlam değil redmi 13 pro plus 5g al geç kamerası güzel işletim sistemi güzel arayüz ekran güzel alınır
Telefonu patlatmayacak kadar oynarsan alabilirsin ama redmi 13 de güzeöben öyle çok oyun oynayan biri değilim, sırf hyperos ve android 14 falan akıcılığını almak istiyorum o yüzden güçlü işlemci almam daha iyi değil mi ?
13Pro plus iyi guzel ama ben x6 pro alirim. Ayrica redmi icin kavisli ekran koruyucu bulmak baya basini agritirBaşlıkta da belirttiğim gibi bütçe 11K civarı zaten alacağım telefonu yd olarak alıcam sonradan direnç attırmaya çalışıcam.