Cerkutay
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
o telefonlarda artık android kullanılamayabilir bi sitede gördümDerken?
o telefonlarda artık android kullanılamayabilir bi sitede gördümDerken?
Dostum kullanıyorum nasıl bir guncelleme ile android den çıkabilir ki?o telefonlarda artık android kullanılamayabilir bi sitede gördüm
nerden biliyon ben mesela iphone lerin birsürü saçmalığını biliyom onlardan çatır çatır puan kırıyorumHayır sadece pil ömrü yüzünden kötü gösteriliyor
onu bende bilmiyorumDostum kullanıyorum nasıl bir guncelleme ile android den çıkabilir ki?
İphonın neredeyse her telefonunu kullandım android de kullandım ama iphone kadar değil ve pil ömrü dışında bide belki kamera iphone daha iyinerden biliyon ben mesela iphone lerin birsürü saçmalığını biliyom onlardan çatır çatır puan kırıyorum
o fiyata daha iyi android tel var
senin kullanmış olduğun telefonlarda kamera iyi olabilir sıkıntı yok ama iphone telefonlarda kamera sayısı az (iphone 11 den bahsetmiyorum)İphonın neredeyse her telefonunu kullandım android de kullandım ama iphone kadar değil ve pil ömrü dışında bide belki kamera iphone daha iyi
PUBG in iyi bir telefon değil ayarları en düşüğe çekmeniz gerekmekte. P smart 2019 öneririm PUBG performansı daha iyi.Gfx kullanmadan kasarmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pubgde kasma donma oluyormu hangi ayarlarda oynuyorsun gfx kullanmadan
Bence dedim ben 11 pro max kullanıyorum bundan önce xr kullandım o da güzelsenin kullanmış olduğun telefonlarda kamera iyi olabilir sıkıntı yok ama iphone telefonlarda kamera sayısı az (iphone 11 den bahsetmiyorum)
odak kamerası ultra geniş açılı kamera falan da dolayısıyla yok ben bu sebepten dolayı da iphone önermiyorum