Neler Yeni

Redmi note 8 alınır mı??

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayır sadece pil ömrü yüzünden kötü gösteriliyor
nerden biliyon ben mesela iphone lerin birsürü saçmalığını biliyom onlardan çatır çatır puan kırıyorum
o fiyata daha iyi android tel var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum kullanıyorum nasıl bir guncelleme ile android den çıkabilir ki?
onu bende bilmiyorum

Barneystinson

80+ Silver
nerden biliyon ben mesela iphone lerin birsürü saçmalığını biliyom onlardan çatır çatır puan kırıyorum
o fiyata daha iyi android tel var
İphonın neredeyse her telefonunu kullandım android de kullandım ama iphone kadar değil ve pil ömrü dışında bide belki kamera iphone daha iyi

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İphonın neredeyse her telefonunu kullandım android de kullandım ama iphone kadar değil ve pil ömrü dışında bide belki kamera iphone daha iyi
senin kullanmış olduğun telefonlarda kamera iyi olabilir sıkıntı yok ama iphone telefonlarda kamera sayısı az (iphone 11 den bahsetmiyorum)
odak kamerası ultra geniş açılı kamera falan da dolayısıyla yok ben bu sebepten dolayı da iphone önermiyorum

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Gfx kullanmadan kasarmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pubgde kasma donma oluyormu hangi ayarlarda oynuyorsun gfx kullanmadan
PUBG in iyi bir telefon değil ayarları en düşüğe çekmeniz gerekmekte. P smart 2019 öneririm PUBG performansı daha iyi.

Barneystinson

80+ Silver
senin kullanmış olduğun telefonlarda kamera iyi olabilir sıkıntı yok ama iphone telefonlarda kamera sayısı az (iphone 11 den bahsetmiyorum)
odak kamerası ultra geniş açılı kamera falan da dolayısıyla yok ben bu sebepten dolayı da iphone önermiyorum
Bence dedim ben 11 pro max kullanıyorum bundan önce xr kullandım o da güzel

Top Bottom