Neler Yeni

Redmi note 8 pro 8gb ram

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Önce imei kontrol etmek gerek ve evet bilmek zorundasın. Don değiştirir gibi telefon değiştirebilecek bir ekonomiye sahip değiliz maalesef ve çoğu insan hayatında 2 ya da 3 kere telefon alıp ömürlük kullanıyor. Telefonun imei kayıtlı olduğunu kontrol etmek bizim sorumluluğumuz
Ben nerden bileyim konu sahibi nerden telefon alacak? Alacağı adamın yurtdışı telefon satıp satmadığını ben nerden bileyim?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Haaland

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Mustafa
2150 TL ye bugün redmi note 8 pro aldım. Telefon 128 gb ve 8gb ram i var. Sıfır aldık ve satıcı bunlar bize kutusuz geliyor falan dedi. Ordan syrox şarj aleti koyup verdi. İnternetten baktım bu telefonun ram i 6gb ama ayarlarda özelliklerden bakıyom 8gb ram yazıyor. Telefonmu çakma?
Yurtdışı tel almışsınız sizi temizinden kazıklamış 2400e yurtdışı poco x3 pro alınabiliyor.

Haaland

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Mustafa
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Çağatay Cengiz
Yurtdışı tel almışsınız sizi temizinden kazıklamış 2400e yurtdışı poco x3 pro alınabiliyor.
Zaten telefonun kayıtsız yurt dışı olduğunu bilerek aldık. Ve evet daha ucuzada satanlar varmış kısaca kazıklandık .d

krammer

80+ Bronze
X3 Pro’ya IMEI atılamıyor. Devletin verdiği süre bitince dımdızlak kalır orada. X3 NFC deseniz haklısınız.
Bu konu hakkında kesin bir bilgi var mı ? x3 Proya neden IMEI atılmasın ?

krammer

80+ Bronze
Her iki SIM'de de donanımsal RSA koruması mevcut. Kırılması çok zor deniyor. Şimdilik almayın.
Evet doğruymuş şimdi bende araştırdım öyleymiş. Yaptık bir amatörlük aldık diyelim artık :) Ama aldığım telefoncu tanıdık olmadı tekrardan ona veririm muhtemelen onun da haberi bile yok..

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Evet doğruymuş şimdi bende araştırdım öyleymiş. Yaptık bir amatörlük aldık diyelim artık :) Ama aldığım telefoncu tanıdık olmadı tekrardan ona veririm muhtemelen onun da haberi bile yok..
Birkaç ay kullanım izniniz oluyor zaten, o sırada belki bizim üçkağıtçı Türk kaçakçılar bir çözüm bulur :D

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Kaçak cihazlara IMEI attırmamak bir suç.
Gerçek bir IMEI attırmak ise 2021'de 2006 TL.

krammer

80+ Bronze
Birkaç ay kullanım izniniz oluyor zaten, o sırada belki bizim üçkağıtçı Türk kaçakçılar bir çözüm bulur :D
Belki de bakalım alalı 2 hafta falan oldu bu yaşıma kadar ilk defa böyle bir işe girdim malum sebeplerden onda da benim aldığım cihaza denk gelmiş 😂 şimdi aradım yakında onunda bir yolu bulunur diyor ama istemiyorsan başka bir telefon ayarlarız dedi. Allah'tan tanıdık

Top Bottom