Yani yarı yolda bırakır mı birkaç ay sonra?bu fiyata daha iyisi yok bu arada güzel indirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
cherry mx in imilasyonunu yapıyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hayır ve bu fiyatta başka rakibi yokYani yarı yolda bırakır mı birkaç ay sonra?
ben fakrlı bir modele bakıyorum ama switchler aynıdır herhaldehayır ve bu fiyatta başka rakibi yok
hocam eğer redragon alıcaksanız diğer modeller bakmayın bu fiyata varkenben fakrlı bir modele bakıyorum ama switchler aynıdır herhalde
ben medya tuşlu scrollu olan model bir şey bakıyorum. k621i gördüm g915 çakması ama switchten emin olamıyorum sadece. bu tarz klavyeler değil yani baktığımhocam eğer redragon alıcaksanız diğer modeller bakmayın bu fiyata varken
bu klavyeyi kullandım efsaneYorumlarda iyi yorumda var kötü yorumda şansını denemek isteyen için 150 TL fark var.
Redragon K552 Gökkuşağı KUMARA Mekanik Tenkeyless Klavye Windows PC için Anahtarlı Ağ, Kırmızı Anahtarlar, Güçlendirilmiş, Arkadan Aydınlatmalı Gökkuşağı Çok Renkli, İspanyol Düzeni — Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Redragon K552 Gökkuşağı KUMARA Mekanik Tenkeyless Klavye Windows PC için Anahtarlı Ağ, Kırmızı Anahtarlar, Güçlendirilmiş, Arkadan Aydınlatmalı Gökkuşağı Çok Renkli, İspanyol Düzeni — Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr