Ana Konu [REHBER] Bitexen Global ile 100TL Kazanmak! (Kimlikli)

100 Lira için kimlik bilgilerini oraya buraya girmek istemem kimsede istemez diye düşünüyorum tercih meselesi 100 lira 10 lira gibi bir şey
Devletin oraya buraya beleşe veriyor en azından ver para kazan :) ayrıca kripto borsalarının hepsi bu bilgileri ister bilemeden yorum yapmayın, yaklaşık 250 kere bunu diğer borsa konularımda da anlattım burada anlatmayacağım artık gidip oradaki mesajları okuyabilirsiniz. Yapmak isterseniz yaparsınız istemezseniz yapmazsınız ne kadar basit değil mi :D

Devletin oraya buraya beleşe veriyor en azından ver para kazan :) ayrıca kripto borsalarının hepsi bu bilgileri ister bilemeden yorum yapmayın, yaklaşık 250 kere bunu diğer borsa konularımda da anlattım burada anlatmayacağım artık gidip oradaki mesajları okuyabilirsiniz. Yapmak isterseniz yaparsınız istemezseniz yapmazsınız ne kadar basit değil mi :D
yapmayacağım dedim zaten ben yapmayın bilgileriniz çalınır vesaire diye bas bas bağırmadım caps açmadım

Hocam şimdi ben kayıt oldum diyelim 10 dolar yatırmadan bana verdikleri 3 doları çekemiyor muyum?

Hocam şimdi ben kayıt oldum diyelim 10 dolar yatırmadan bana verdikleri 3 doları çekemiyor muyum?
min 7 dolar yatırıp çekebilirsin, 1 sayfa önce de detaylı anlatmıştım hocam oraya bakarsan anlayacağına eminim.

100 ₺ için uğraşmaya değmez gibi sanki:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,158
Üyeler
173,614
Son üye
Siber
Geri