Neler Yeni

Öneri Rehber - Millenicom Nasıldır? Alınır Mı? Hızı Nasıl? Müşteri Temsilcisi Nasıl?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Şuan VDSL destekleyen bir modem yok.
Üstteki mesajda sana link bıraktım. Karşılaştırmada en sağdaki modem benimkinin aynısı. Fiyatı diğerlerine göre daha ucuz ve onlardan daha iyi.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,503
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bundan yaklaşık 2 yıl önce ev telefonunu Millenicom'a taşıma kararı almıştım ben. Fiyatları iyiydi hoştu güzeldi. Telefonla yaptım geçiş başvurusunu. 1 hafta içerisinde işlemlerinizi hallolur geçiş yapılır dediler. Öyle böyle 3 ay kadar oldu hep saçma bir sebepten geçişi yapamadılar. 3 ayın sonunda biz bu geçişi yapamıyoruz deyip kapatmışlardı hiç aklımdan çıkmıyor :D

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bundan yaklaşık 2 yıl önce ev telefonunu Millenicom'a taşıma kararı almıştım ben. Fiyatları iyiydi hoştu güzeldi. Telefonla yaptım geçiş başvurusunu. 1 hafta içerisinde işlemlerinizi hallolur geçiş yapılır dediler. Öyle böyle 3 ay kadar oldu hep saçma bir sebepten geçişi yapamadılar. 3 ayın sonunda biz bu geçişi yapamıyoruz deyip kapatmışlardı hiç aklımdan çıkmıyor :D
Eskiden başarısızlarmış demek ki. :D

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,327
İsim
Cemal Faruk Koçak
Benden sana bir Vodafone hikayesi.
Müşteri hizmetlerini sabah arıyorum açmıyorlar öğlen arıyorum açmıyorlar akşam arıyorum açmıyorlar.
Bayiye gidiyorum oradan bağlamalarını istiyorum açmıyorlar.
Bayiye soruyorum internet satıyorsunuz neden destek yapmıyorsunuz diye onlarda bizde bilmiyoruz diyorlar.
Sonra ne oluyor taahhüt bitmeye yakın günde 2 kere bizi arıyorlar devam etmeyeceğiz verdiğiniz hizmet rezalet dedikten sonra aramaya devam ediyorlar babam sonra devam ediyor buda böyle bir hikaye ve o zamanlar altyapı yokken taahhüt bitmeye yakın 1-2 ay kala altyapı geliyor ama bize ADSL devam edelim diyorlar.
Bu da böyle bir hikaye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstteki mesajda sana link bıraktım. Karşılaştırmada en sağdaki modem benimkinin aynısı. Fiyatı diğerlerine göre daha ucuz ve onlardan daha iyi.
Babama kitlerim ay sonunda :) teşekkürler

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet Yılmaz
50mbps ve 160tl ödüyorum benim ki de millenicom napmam lazım

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Eren Pestil
Ben Vodafone'dan geçtim Millenicom'a ve Vodafone'un dediğine göre bizde altyapı yokmuş. Boş port da yokmuş.. Millenicom halletti. Altyapım 100 MBPS desteklediği gibi boş port da mevcutmuş. Bu bilgiyi Millenicom'dan aldım. Sormanızda fayda var. WP hattını kullanabilirsiniz.
Türknetten geçmeyi düşünüyorum bende 30mbps 170 küsür para veriyorum yazık gerçekten. 79MBPS gözüküyor. 100lük paketi alıcam bende.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,327
İsim
Cemal Faruk Koçak
Eğer kitletme şansın varsa daha iyi bir modem almanı öneririm. :)
Parası yok bu ayın sonuna kadar 3 yeğeninin düğünü benim spor parasını ödeyecek çok kötü bir ay ama ben akrabalarımın varlığını kabul etmediğimden rahatladığı zaman bunu alırım çok masraf etmesini istemiyorum yakında

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram