Öneri Rehber - Millenicom Nasıldır? Alınır Mı? Hızı Nasıl? Müşteri Temsilcisi Nasıl?

Şuan VDSL destekleyen bir modem yok.
Üstteki mesajda sana link bıraktım. Karşılaştırmada en sağdaki modem benimkinin aynısı. Fiyatı diğerlerine göre daha ucuz ve onlardan daha iyi.

Bundan yaklaşık 2 yıl önce ev telefonunu Millenicom'a taşıma kararı almıştım ben. Fiyatları iyiydi hoştu güzeldi. Telefonla yaptım geçiş başvurusunu. 1 hafta içerisinde işlemlerinizi hallolur geçiş yapılır dediler. Öyle böyle 3 ay kadar oldu hep saçma bir sebepten geçişi yapamadılar. 3 ayın sonunda biz bu geçişi yapamıyoruz deyip kapatmışlardı hiç aklımdan çıkmıyor :D

Bundan yaklaşık 2 yıl önce ev telefonunu Millenicom'a taşıma kararı almıştım ben. Fiyatları iyiydi hoştu güzeldi. Telefonla yaptım geçiş başvurusunu. 1 hafta içerisinde işlemlerinizi hallolur geçiş yapılır dediler. Öyle böyle 3 ay kadar oldu hep saçma bir sebepten geçişi yapamadılar. 3 ayın sonunda biz bu geçişi yapamıyoruz deyip kapatmışlardı hiç aklımdan çıkmıyor :D
Eskiden başarısızlarmış demek ki. :D

Benden sana bir Vodafone hikayesi.
Müşteri hizmetlerini sabah arıyorum açmıyorlar öğlen arıyorum açmıyorlar akşam arıyorum açmıyorlar.
Bayiye gidiyorum oradan bağlamalarını istiyorum açmıyorlar.
Bayiye soruyorum internet satıyorsunuz neden destek yapmıyorsunuz diye onlarda bizde bilmiyoruz diyorlar.
Sonra ne oluyor taahhüt bitmeye yakın günde 2 kere bizi arıyorlar devam etmeyeceğiz verdiğiniz hizmet rezalet dedikten sonra aramaya devam ediyorlar babam sonra devam ediyor buda böyle bir hikaye ve o zamanlar altyapı yokken taahhüt bitmeye yakın 1-2 ay kala altyapı geliyor ama bize ADSL devam edelim diyorlar.
Bu da böyle bir hikaye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstteki mesajda sana link bıraktım. Karşılaştırmada en sağdaki modem benimkinin aynısı. Fiyatı diğerlerine göre daha ucuz ve onlardan daha iyi.
Babama kitlerim ay sonunda :) teşekkürler

Ben Vodafone'dan geçtim Millenicom'a ve Vodafone'un dediğine göre bizde altyapı yokmuş. Boş port da yokmuş.. Millenicom halletti. Altyapım 100 MBPS desteklediği gibi boş port da mevcutmuş. Bu bilgiyi Millenicom'dan aldım. Sormanızda fayda var. WP hattını kullanabilirsiniz.
Türknetten geçmeyi düşünüyorum bende 30mbps 170 küsür para veriyorum yazık gerçekten. 79MBPS gözüküyor. 100lük paketi alıcam bende.

Eğer kitletme şansın varsa daha iyi bir modem almanı öneririm. :)
Parası yok bu ayın sonuna kadar 3 yeğeninin düğünü benim spor parasını ödeyecek çok kötü bir ay ama ben akrabalarımın varlığını kabul etmediğimden rahatladığı zaman bunu alırım çok masraf etmesini istemiyorum yakında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,982
Üyeler
186,420
Son üye
səbinə
Geri