Normal para çekme işlemi dostum, eğer hiç çekme işlemi yapmadıysan bu zamana kadar internetten bakman daha faydalı olur.paribu ya nasıl çekicem
Hocam genelde atıyorum zaten, bu forumda attığım böyle 3-4 konu var. bazılarına ref yazdığım için direkt kaldırıldı diğerleride kimlik onaylı borsa oldukları için herkes korktu. sanki devlet bilgileri sızdırmamış gibiBöyle fırsatların devamı gelsin hocam.
www.okx.com
100$ 200$ kazandıran referans link muhabbeti kolpadan ibaret evet, ancak hiç kullanılmamış referans linkleri genelde minimum 5 dolar veriyor.Ref linkinin yanında şu dolar bu dolar yazanlara aldanmayın. Kutu kazanmanız için ref var. Refine girdiğiniz kişiye çıkan ödül sizin ödülünüzü etkilemez.
Benim ref linki: https://www.okx.com/join/90799785
Alacağınız ödül benim ve ya başkasının ref linkinden girince değişmez.
Telefon onayı ile girmeniz gerekiyor.
bir şey diyicem bunu bu işlere hiç bulaşmamış kişiler yapabilirmi. benim gibi bilgisi neredeyse olmayan kişilerana sayfa > daha fazlası > arkadaş daveti
bu sayfada gözüken kutuya bas.
hocam gayet basit işlemler, konuda anlattıklarımı yapın yeterli. çekme işlemini hiç bilmiyorsan internetten "kripto para çekme işlemleri" diye aratsan bulursunbir şey diyicem bunu bu işlere hiç bulaşmamış kişiler yapabilirmi. benim gibi bilgisi neredeyse olmayan kişiler