yakın zamanda alıp memnun kaldıgınız bi site varsa atarmısınız? kucukburjuvazıden almayı dusunuyorum
İnstagram'da canlı mezatlar oluyoryakın zamanda alıp memnun kaldıgınız bi site varsa atarmısınız? kucukburjuvazıden almayı dusunuyorum
"150 ye gidiyo baba 150 hadi alan aldı 150 Ahmet abi hayırlı mezatlar demiş saol abi. Mehmet Emin 150 yazmış hayırlı olsun kardeşim" tarzında mezatlar mı reis aklıma başka bir şey gelmiyo daİnstagram'da canlı mezatlar oluyor
1500 e replika alan adamda beyin aramam, 2 ye puma aldım amazondan, boynerdenHocam replika almaktansa Flo outlet mağazaları var oraya gitmek bence daha mantıklı replika bir ayakabıya 1500 vermektense Lumberjack bir spor ayakkabıyı 1500 TL'ye aldım orjinalliğinden emin olduğum sağlam bir ayakabbı öneririm
Hocam replkalar artık ucuz değilki maalesef fiyatları böyle bende saçma buluyorum ama işte alan alıyor1500 e replika alan adamda beyin aramam, 2 ye puma aldım amazondan, boynerden
orjinaller artık 6-7 olunca replikaya normal artık 15001500 e replika alan adamda beyin aramam, 2 ye puma aldım amazondan, boynerden
amazonda outlet kısmında orjinal ayakkabılar (ya ufak defolu ya da çok az kullanılmış tam detay sahibi değilim ama orjinal kesin olarak) çok düşük fiyatlara geliyor 1300 tl ye puma blazer almıştım ve orjinalliğini sitesinde doğrulayabilirsin replika ayakkabı alınmazyakın zamanda alıp memnun kaldıgınız bi site varsa atarmısınız? kucukburjuvazıden almayı dusunuyorum