YusufEnsar
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Başlıkta yazdığım gibi riot vanguard a güvenemiyorum ve güvenememe sebebim işi ring 0 da çalıştığı için bu videoyu izleyin sizde anlarsınız ne olduğunu
güvenmiyorsan kullanmak zorunda değilsin zaten. ben de oynamıyorum mesela valorant.Başlıkta yazdığım gibi riot vanguard a güvenemiyorum ve güvenememe sebebim işi ring 0 da çalıştığı için bu videoyu izleyin sizde anlarsınız ne olduğunu
böyle olması daha iyi, oyunda neredeyse hile yok.Başlıkta yazdığım gibi riot vanguard a güvenemiyorum ve güvenememe sebebim işi ring 0 da çalıştığı için bu videoyu izleyin sizde anlarsınız ne olduğunu
Arkasında çinli firmalar var insan bir tedirgin oluyorYani koskoca Riot Games böyle bir şeye girişmez, dava kaybetse inanılmaz zarara girer. Neden böyle bir şey yapsın ?
Gene hile gelme olasılığı var. Böyle sistemlerin açığının bulunması çokta zor değildir diye düşünüyorumMerak etiğim başka bir konuda var neden easychat gibi oyun açıldığında çalışan bir anti chat yapmadıda sürekli arka planda çalışan anti chat yaptı
Programı veya komutu çalıştırmadan engelleyebilmek için.Merak etiğim başka bir konuda var neden easychat gibi oyun açıldığında çalışan bir anti chat yapmadıda sürekli arka planda çalışan anti chat yaptı
Ben yaklaşık 1 yıldır fortnite oynuyorum onda easychat var ama önüme hiç hile gelmediDostum adamlar kusursuza yakın bir anticheat yapsalar güvenmiyosunuz.
Yapmasalar (csgo) gömüyosunuz.
Ne yapsın adamlar?
Gene hile gelme olasılığı var. Böyle sistemlerin açığının bulunması çokta zor değildir diye düşünüyorum
Ayrıca bunu yapan firma bilinmeyen yada güvenilmeyen X bir firma da değil. Senelerdir piyasada olan, belkide Türklere en çok destek sağlayan firma olan Riot'un yaptığı bir sistem.