Rival 110 vs Rival 3 vs HyperX Pulsefire Core

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,128
Rival 3 tasarım olarak pek hoşuma gitmedi. Parmak koyduğumuz yerde küçük bir aralık var o rahatsız eder diye düşünüyorum. Ergonomi olarak en iyisi Pulsefire Core gibi duruyor.

Eğer fps oyuncusu isen Razer Deathadder teknosada 230 tl şuan (essential değil) ama bu 3ünden birini alacaksan illa hyper x yada rival 3

Rival 3 çok daha iyi Bence
Bence Rival 3 daha iyi bir seçim olur.
Peki sensör olarak aralarında hangisi daha iyidir? Çünkü tryhard CSGO oynuyorum ve reflekslerime çok hızlı tepki vermesi lazım mouse un ve takılmaması lazım.
Post automatically merged:

Eğer fps oyuncusu isen Razer Deathadder teknosada 230 TL şuan (essential değil) ama bu 3ünden birini alacaksan illa hyper x yada rival 3
Razer düşünmüyorum dostum ama yinede tavsiyen için sağol.

Peki sensör olarak aralarında hangisi daha iyidir? Çünkü tryhard CSGO oynuyorum ve reflekslerime çok hızlı tepki vermesi lazım mouse un ve takılmaması lazım.
Post automatically merged:

Razer düşünmüyorum dostum ama yinede tavsiyen için sağol.
Rival 110'da TrueMove 1, Rival 3'de TrueMove Core sensör var. Hangisi daha iyi bilmiyorum ama ikisi de üzmeyecektir. Ayrıca yanlış bilmiyorsam TrueMove Core daha yeni ve güncel bir sensör o yüzden onu öneririm ben.

Herkese teşekkürler.. Rival 3 alacağım en kısa zamanda foruma incelemesini de atarım.

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim 3 mouse arasında kaldım ve CSGO için alacağım. Hangisini önerirsiniz?
@ventioNN @Emir Aydın @Beyfendiiii6 @keremcnsz24 @White Ravens @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz @$ilentX
Yorumlar yapılmış zaten. Ben de çok farklı bir şey söylemeyeceğim.
Keşke mağazalar açık olsa, deneme imkanı bulsan.
Tryhard oyunculukta tutuş hissiyatı ve avuç içi uyumu çok önemli oluyor.

3 seçenek arasından bana göre de Rival 3 daha baskın çıkıyor.

Rival 3 daha uzun ömürlü, daha hafif, sağ ele uygun.
Rival 110 daha hesaplı, evrensel tasarımlı.
O yüzden bütçe var ise Rival 3 hayırlı olsun.

Yorumlar yapılmış zaten. Ben de çok farklı bir şey söylemeyeceğim.
Keşke mağazalar açık olsa, deneme imkanı bulsan.
Tryhard oyunculukta tutuş hissiyatı ve avuç içi uyumu çok önemli oluyor.

3 seçenek arasından bana göre de Rival 3 daha baskın çıkıyor.

Rival 3 daha uzun ömürlü, daha hafif, sağ ele uygun.
Rival 110 daha hesaplı, evrensel tasarımlı.
O yüzden bütçe var ise Rival 3 hayırlı olsun.
Sağol dostum. Rival 3 alacağım yanına bir de Qck+ mousepad.👌 Foruma incelemesini atmaya çalışacağım.🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,225
Üyeler
191,047
Son üye
aslihanozn
Geri