🔥İndirim RODE X XDM-100 Type c Dinamik mikrofon

temudan 1000 tl kredi iadesi ile 600 liraya guzelinden bir mikrofon standi alinabilir.
Hocam 1 nisanda gelen karar ile alışveriş işleri ne oldu? Temu'nun galiba türkiye temsilciliği olmadığından ürünler gümrükte kalmıyor mu?

ben bir sikinti yasamadim. sadece temu degil epomaker uzerinden de 2 siparisim oldu onlarda sorunsuz sekilde gecti gumrukten. yeni yasanin uygulanabilir bir tarafi yok hocam.

hocam 3.3 lb yani 1.5 kg tasima kapasitesi var urunun. aslinda daha ucuza daha yuksek tasima kapasitesi sunan urunlerde var temuda ama bu urunun uyumlulugu daha cok diye bunu paylastim. hatta urunun amazon sayfasinda 2kg'a kadar desteginin oldugu da yaziyor ama 1.5kg daha dogru bir degerdir buyuk ihtimalle. amazon linkini de ekliyorum assagiya.

Dediğiniz gibi bir ağırlık desteği var ise alabilirsiniz. Mikrofonu rahatlıkla taşıyacaktır.

300 500 liraya satılan kollardan almanızı hiç önermem boşa atılmış para bana göre. gacırtısı gıcırtısı hiç bitmez saçma sapan bir ürün. piyasada ki neredeyse bütün kolları kullanmış birisi olarak elgato wave mic arm da durdum ki çok yönlü başlığının olması falan gerçekten hoş.

300 500 liraya satılan kollardan almanızı hiç önermem boşa atılmış para bana göre. gacırtısı gıcırtısı hiç bitmez saçma sapan bir ürün. piyasada ki neredeyse bütün kolları kullanmış birisi olarak elgato wave mic arm da durdum ki çok yönlü başlığının olması falan gerçekten hoş.
haklısınız hocam. temudan 800-900 liraya gelen urun ile bahsettiginiz urun muadil degil tabii ki de. hatta 10 bin liraya alinan mikrofonun yanina mumkunse dediginiz gibi kaliteli bir urun almak gerekir. ben sadece ihtiyacin en uyguna halledilebilmesi icin paylasmistim urunu. sadece mikrofonu tutsun yeter mantiginda paylasmistim yani. profesyonel bir kullanimda tabi ki de ise yaramiyacaktir bu ucuz urunler.

1000 TL daha pahalıya aldım ancak o hali bile ucuzdu iade etmedim. Gayet memnunum. Koluda aldım maalesef. Ağır olduğu için almak durumunda kaldım.

Geri