Neler Yeni

Royal Kludge R68 (%65 mekanik) aldım

Stayy

80+
Amazondan Royal Kludge R68 aldım totalde 1400 TL'ye geldi. Hotswap var, blue switch, bluetooth var, yazılımı var makro vs yapabiliyorsun bu özelliklere bu fiyat iyi geldi klavyeye ihtiyacım vardı aslında red switch alacaktım ama bu modelin red switchi kalmamış alamadım olsun yine de ben beğendim istersem switchleri degiştiririm klavyeyi merak ediyorsanız buyurun size videosu;
1-
2-
Bu klavyeyi kullanan varsa nasıl oldugu hakkında yorum yaparsa sevinirim

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
bende Rk61 aldım yeni geldi Türkiyeye 2 güne elime ulaşır umarim sorunsuz çıkar klavyelerimiz güle güle kullan hocam

Stayy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende Rk61 aldım yeni geldi Türkiyeye 2 güne elime ulaşır umarim sorunsuz çıkar klavyelerimiz güle güle kullan hocam
bende rk61 alacaktım ama rk68 onun bir üst versiyonu ekstra tuşları var daha büyük klavye. Rk61 EN klavye rk68 DE klavye cok fark etmez benim için alman dili ögrencisiyim

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
bende rk61 alacaktım ama rk68 onun bir üst versiyonu ekstra tuşları var daha büyük klavye. Rk61 EN klavye rk68 DE klavye cok fark etmez benim için alman dili ögrencisiyim
aynen hocam ikiside güzel klavye tuşları fazla 68 in hem hangisi daha işine yarıyorsa onu kullan üzmez ikiside hangi switch aldın

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
RK klavyeleri çok hoş ama Akko'nun klavyeleri çok daha hoş geliyor bana kddkdkd hele Akko klavyenin İsveç dili modellerini ayrı seviyorum sırf bu yüzden İsveç dili öğrenesim geliyor sjsj

Güle güle kullanın bu arada ^^

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
RK klavyeleri çok hoş ama Akko'nun klavyeleri çok daha hoş geliyor bana kddkdkd hele Akko klavyenin İsveç dili modellerini ayrı seviyorum sırf bu yüzden İsveç dili öğrenesim geliyor sjsj

İsveç dili olanın linki var mı bulamadımda merak ettim

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.

Stayy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen hocam ikiside güzel klavye tuşları fazla 68 in hem hangisi daha işine yarıyorsa onu kullan üzmez ikiside hangi switch aldın
blue switch
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka o kadar bütçe ayırabiliyorsan daha iyisini alırsın zaten ben naysle aldım 1100 e felan geldi

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
blue switch

Kanka o kadar bütçe ayırabiliyorsan daha iyisini alırsın zaten ben naysle aldım 1100 e felan geldi
Hocam bişi demedim zati ^^ Tekrardan güle güle kullanın iyi fiyata gelmiş :))

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
blue switch

ben 2 senedir blue kullanıyordum bu sefer brown aldım bakalım nası olcak. red almadım çok hissiyatsız geliyor red bana mebrane gibi. bide moba oynuyorum hep hissiyat iyidir

Stayy

80+
ben 2 senedir blue kullanıyordum bu sefer brown aldım bakalım nası olcak. red almadım çok hissiyatsız geliyor red bana mebrane gibi. bide moba oynuyorum hep hissiyat iyidir
brown ile red birbirine cok benziyor test videolarından bakabilirsin blue farklı

Hocam bişi demedim zati ^^ Tekrardan güle güle kullanın iyi fiyata gelmiş :))
Yok hocam yanlış anlamayın beni, bir şey dediniz demek istemedim. Buraya yazarken duygularımızı belli edemiyoruz teşekkür ederim:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,382
Üyeler
164,830
Son üye
HalilEren
Top Bottom