Rtingse göre hangi monitör daha iyidir ?(ASUS ROG PG27UCDM vs XG32UCWMG)

1 haftadır bende bu. Hb'den 38'e aldım. Ama sen konudakini alınca tableti sattım onu almak için 20'ye. Bunu da iade edip bütçeyi 58 yapacaktım.
Aslında düne kadar okeydim. Ama bugün senden gelen yorumlar işleri karıştırdı.
Pg27ucdm ile birebir aynı panele sahip. Tek farkları dpı 1.4 bu sendeki 2.1.
Birde işte tasarım/soğutma farkı var.
İade edebiliyorsanız iade edin hocam ve aklınızı daha çok karıştıran model hangisi oldu PG27UCDM mi XG32UCWMG mi?

@Perfectshot06 Samsung W-oled çıkacakmıs. :D
Desktop Screenshot 2025.12.07 - 20.05.52.53.webp

Bu da güzel gözüküyor
Desktop Screenshot 2025.12.07 - 20.03.20.14.webp

165 üzdü :(
Gerçi 165 üstü gördüğüm oyun yok da dsadsadas.
Yine de attan inip eşeğe binmek olur benim için.
Bir diğer soru da kaplama. Yine mat olacaksa yapmasınlar.
Bence Samsung mat yine mat yapacak. PG32UCDM 3 de ne degisecek bilmiyorum ama Asus sürekli bu seriye ufak tefek bir şeyler ekleyip yenisini piyasaya sürüyor.
Desktop Screenshot 2025.12.07 - 20.02.52.40.webp

İade edebiliyorsanız iade edin hocam ve aklınızı daha çok karıştıran model hangisi oldu PG27UCDM mi XG32UCWMG mi?
pg27 almam. Şuan elimdeki ile aynı panel. O kadar çıkmışken XG32UCWMG alırım. Onun da mor gözükmesi, renklerin qd'de daha iyi demen, cw olması falan aklımı karıştırdı. 57 bin verip cw varsa deliririm. Çünkü kulaklık kullanmıyorum razer soundbarım var oyunlar için. Sırf ses için bütün kasayı sıvı soğutma ve fanlar dahil arctic yaptım.
Kartta cw olsun istemem. Çok az var r6'da falan ama yapcak bir şey yok ona artık.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
pg27 almam. Şuan elimdeki ile aynı panel. O kadar çıkmışken XG32UCWMG alırım. Onun da mor gözükmesi, renklerin qd'de daha iyi demen, cw olması falan aklımı karıştırdı. 57 bin verip cw varsa deliririm. Çünkü kulaklık kullanmıyorum razer soundbarım var oyunlar için. Sırf ses için bütün kasayı sıvı soğutma ve fanlar dahil arctic yaptım.
Kartta cw olsun istemem. Çok az var r6'da falan ama yapcak bir şey yok ona artık.
Bende kulaklık kullanmıyorum coil whine sıkıntı oluyor. 2026 da yeni 4k Samsung Oled monitör yolda. Belki glossy olur bu sefer.
Desktop Screenshot 2025.12.07 - 20.13.49.76.webp

Samsung en yeni tv modellerini kazakistan'da üretecek diye haber varmış :unsure:

Demek ki tesadüf değilmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dakika 13:27 ve videonun sonunu izleyin. PC monitors un yorumlarına güveniyorum.

Hocam coil whine çok yüksek değil ama adaptörden gelmesi beni korkuttu çünkü monitör hem açıkken hem kapalıyken bu coil whine geliyor ve en korktuğum kapalı iken gelmesi.

Hocam coil whine çok yüksek değil ama adaptörden gelmesi beni korkuttu çünkü monitör hem açıkken hem kapalıyken bu coil whine geliyor ve en korktuğum kapalı iken gelmesi.
Ses net duyuluyor mu kulaklık olmadan? Böyle video falanda açık değil iken.

Ses net duyuluyor mu kulaklık olmadan? Böyle video falanda açık değil iken.
Yok hocam o kadar rahatsız etmiyor sadece beni korkutuyor kapalı iken ses gelmesi ve ayrıca açıkken de geliyor bu arada az önce oyunda denedim yansımalar fark edilmiyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,784
Üyeler
185,951
Son üye
Yasindnm
Geri