Neler Yeni

Çözüldü✓ rtx 2060 kartım durduk yere bozuldu (Bozulmamış)

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,680
İsim
Yavuz
Hocam sen ne bahtsizsin. Geçmiş olsun.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
valla ne bahtsız adamsın hacı boyna sorun yaşıyon pc den sarı siteden kart alınmaz hacı ya 1000 tl ver 0 ürün al daha iyi vallahi çogu mining yada sorunlu kart çöplügü

Son düzenleme:

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Garantiye yolla. Niye önceki sahibine yollasınlar ürünü? :D

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Senin niye her bileşenin sorunlu?

Can...

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum
AMD varken kartı garantiye göndermek o.O2
Nvidia varken kartı garantiye göndermek 💪

Umarım ellerinde stok vardır değişim yaparlar
Böyle bir dönüş aldım ben ama sadece ekran kartı Gaming gen den alınma hazır sistemden çıkma 2. El aldım desem sıkıntı olur mu ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyorum ki ya psu mu bozuk acaba diğer parçaları bozuyor neyse en iyisi ben bu sistemi parça parça satayım kurtulayım hepsinin garantisi var zaten sorun yaşayan gönderir

Ekler

• Screenshot_20220916-131010.png
    Screenshot_20220916-131010.png
    119.7 KB · Hit: 43

WhoCares

80+ Gold
geçen taşlıyordun ekran kartının bakırlarını normaldır bozulması eğer o kartsa :kekw::kekw::kekw:

Can...

80+ Platinum
geçen taşlıyordun ekran kartının bakırlarını normaldır bozulması eğer o kartsa :kekw::kekw::kekw:
Ekran kartı değildi o kule tipi soğutucunun du ekran kartına niye yapayım

.
Böyle bir dönüş aldım ben ama sadece ekran kartı Gaming gen den alınma hazır sistemden çıkma 2. El aldım desem sıkıntı olur mu ki

Bilmiyorum ki ya psu mu bozuk acaba diğer parçaları bozuyor neyse en iyisi ben bu sistemi parça parça satayım kurtulayım hepsinin garantisi var zaten sorun yaşayan gönderir

Can...

80+ Platinum
Şükür şükür Allah'ım ekran kartı görüntü veriyor ben sistemi komple dağıtıp satıyorum hacı ne olduğu belli değil bilgisayar da bozuj değilse de bozulcak yavrum

AMD varken kartı garantiye göndermek o.O2
Nvidia varken kartı garantiye göndermek 💪

Umarım ellerinde stok vardır değişim yaparlar
Bozulmamış şükür ler olsun

@Emmree hocam ekran kartı gümledi sandım da siyah ekran veriyordu şimdi taktım ertesi gün oldu ekran kartı çalışıyor niye böyle acaba sistemde başka bir sıkıntı var sanki ve tek suçlu kaldı artık oda psu işlemcinin bozulması tesadüf olamaz herhalde neyse ben en iyisi sistemi komple elden çıkarayım parça parça bir ekran kartı m2 ssd durcak

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,859
İsim
Emre Zengin
Şükür şükür Allah'ım ekran kartı görüntü veriyor ben sistemi komple dağıtıp satıyorum hacı ne olduğu belli değil bilgisayar da bozuj değilse de bozulcak yavrum

@Emmree hocam ekran kartı gümledi sandım da siyah ekran veriyordu şimdi taktım ertesi gün oldu ekran kartı çalışıyor niye böyle acaba sistemde başka bir sıkıntı var sanki ve tek suçlu kaldı artık oda psu işlemcinin bozulması tesadüf olamaz herhalde neyse ben en iyisi sistemi komple elden çıkarayım parça parça bir ekran kartı m2 ssd durcak
Tüm sistemi sat elindeki RX 6500xt kartı da sat. F/P çıkınca onu alırsın.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

sen sistemi komple satıp adam akıllı sıfırdan sistem al bence

Can...

80+ Platinum
sen sistemi komple satıp adam akıllı sıfırdan sistem al bence
bencede yanı bu olay birinin ahını alma beddua yeme meselesi değil yapı taşlarında sıkıntı var anlaşılan bilgisayarın evde bırakcam komple herşeyi kutusuna koycam 4 gun sonra samsuna gidiyorum çünkü ben ilana koycam annemlere dıcem siz satın ürünleri parasını koyun kenara veya yatırım yapın dicem değer kaybetmesın dıye altın dolar vb (YTD) seneye yazın alırım adam akıllı bir bilgisayar

Tüm sistemi sat elindeki RX 6500xt kartı da sat. F/P çıkınca onu alırsın.
aynen hocam çünkü bu işin altından kalkamam belliki durum onu gösteriyor

Top Bottom