AMD varken kartı garantiye göndermekGaranti var 3 yıl
Böyle bir dönüş aldım ben ama sadece ekran kartı Gaming gen den alınma hazır sistemden çıkma 2. El aldım desem sıkıntı olur mu kiAMD varken kartı garantiye göndermek
Nvidia varken kartı garantiye göndermek
Umarım ellerinde stok vardır değişim yaparlar
Bilmiyorum ki ya psu mu bozuk acaba diğer parçaları bozuyor neyse en iyisi ben bu sistemi parça parça satayım kurtulayım hepsinin garantisi var zaten sorun yaşayan gönderirSenin niye her bileşenin sorunlu?
Ekran kartı değildi o kule tipi soğutucunun du ekran kartına niye yapayımgeçen taşlıyordun ekran kartının bakırlarını normaldır bozulması eğer o kartsa
.Senin niye her bileşenin sorunlu?
Böyle bir dönüş aldım ben ama sadece ekran kartı Gaming gen den alınma hazır sistemden çıkma 2. El aldım desem sıkıntı olur mu ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilmiyorum ki ya psu mu bozuk acaba diğer parçaları bozuyor neyse en iyisi ben bu sistemi parça parça satayım kurtulayım hepsinin garantisi var zaten sorun yaşayan gönderir
Şükür şükür Allah'ım ekran kartı görüntü veriyor ben sistemi komple dağıtıp satıyorum hacı ne olduğu belli değil bilgisayar da bozuj değilse de bozulcak yavrumSenin niye her bileşenin sorunlu?
Bozulmamış şükür ler olsunAMD varken kartı garantiye göndermek
Nvidia varken kartı garantiye göndermek
Umarım ellerinde stok vardır değişim yaparlar
Tüm sistemi sat elindeki RX 6500xt kartı da sat. F/P çıkınca onu alırsın.Şükür şükür Allah'ım ekran kartı görüntü veriyor ben sistemi komple dağıtıp satıyorum hacı ne olduğu belli değil bilgisayar da bozuj değilse de bozulcak yavrum
Bozulmamış şükür ler olsun
@Emmree hocam ekran kartı gümledi sandım da siyah ekran veriyordu şimdi taktım ertesi gün oldu ekran kartı çalışıyor niye böyle acaba sistemde başka bir sıkıntı var sanki ve tek suçlu kaldı artık oda psu işlemcinin bozulması tesadüf olamaz herhalde neyse ben en iyisi sistemi komple elden çıkarayım parça parça bir ekran kartı m2 ssd durcak
sen sistemi komple satıp adam akıllı sıfırdan sistem al benceŞükür şükür Allah'ım ekran kartı görüntü veriyor ben sistemi komple dağıtıp satıyorum hacı ne olduğu belli değil bilgisayar da bozuj değilse de bozulcak yavrum
Bozulmamış şükür ler olsun
@Emmree hocam ekran kartı gümledi sandım da siyah ekran veriyordu şimdi taktım ertesi gün oldu ekran kartı çalışıyor niye böyle acaba sistemde başka bir sıkıntı var sanki ve tek suçlu kaldı artık oda psu işlemcinin bozulması tesadüf olamaz herhalde neyse ben en iyisi sistemi komple elden çıkarayım parça parça bir ekran kartı m2 ssd durcak
bencede yanı bu olay birinin ahını alma beddua yeme meselesi değil yapı taşlarında sıkıntı var anlaşılan bilgisayarın evde bırakcam komple herşeyi kutusuna koycam 4 gun sonra samsuna gidiyorum çünkü ben ilana koycam annemlere dıcem siz satın ürünleri parasını koyun kenara veya yatırım yapın dicem değer kaybetmesın dıye altın dolar vb (YTD) seneye yazın alırım adam akıllı bir bilgisayarsen sistemi komple satıp adam akıllı sıfırdan sistem al bence
aynen hocam çünkü bu işin altından kalkamam belliki durum onu gösteriyorTüm sistemi sat elindeki RX 6500xt kartı da sat. F/P çıkınca onu alırsın.