RTX 2060 mı 3050 mi ?

1080P Ultrada oyun oynamak istiyorum tüm ekipmanlar monitçr fln hazır sadece sistem yok ondada rtx li ekran kartı olsun istiyorum aslında ama farklı önerin varsa önerilere açığım
RX 6600 bakabilirsiniz, 3060'ın rakibi.
Nvidia şart ise 3060 bakabilrisiniz.

İyi günler öncelikle tatmin olmanız açısından size bir kaç karşılaştırma web sitesinden performans kıyaslamalırını göstereceğim
UserBenchMark bu sitede bakmanız gereken şey kullanıcı puanları değil performans karşılaştırmasıdır
Versus bu site çok açık bir şekilde karşılaştırmıştır
Epey türkçe bir kaynak en azından
Gpubench burda ortalama fps değerlerini karşılaştırabilirsiniz
Bana sorarsanız ikinci el 3060 felan bakılabilir veya bir tık daha bütçe arttırıp indirim beklerseniz belki 3060 sıfır alabilirsiniz (bütçenizin 7bin tl olduğunu varsayarak konuşuyorum)

Tam olarak bütçeniz nedir?

İyi günler öncelikle tatmin olmanız açısından size bir kaç karşılaştırma web sitesinden performans kıyaslamalırını göstereceğim
UserBenchMark bu sitede bakmanız gereken şey kullanıcı puanları değil performans karşılaştırmasıdır
Versus bu site çok açık bir şekilde karşılaştırmıştır
Epey türkçe bir kaynak en azından
Gpubench burda ortalama fps değerlerini karşılaştırabilirsiniz
Bana sorarsanız ikinci el 3060 felan bakılabilir veya bir tık daha bütçe arttırıp indirim beklerseniz belki 3060 sıfır alabilirsiniz (bütçenizin 7bin TL olduğunu varsayarak konu sağol :)

Geri