Neler Yeni

RTX 2060 Ventus vs RTX 2060 Gaming Z

Isınma sorunu olan model THICC II modeli. THICC III ile ısınma sorunu çözüldü. RAW II daha kaslı bir soğutma bloğuna sahip.
thicc 3 de 3 fanli ve ızgara larida yeterli imi modelde üzmez mi diyorsun

bende ısınmasından dolayı nvidia almayı düşünüyorum
5700xt ısınması tdp yüzünden iyi bir soğutmaya sahip bir 5700t alır san nvidia dan daha iyi olabilir senin için sırf ısınıyor diye performans dan feragat etme her şey ısınır

Isınma sorunu olan model THICC II modeli. THICC III ile ısınma sorunu çözüldü. RAW II daha kaslı bir soğutma bloğuna sahip.
amd fazla ısınıyor diye duydum ama bu mode için bilemem ben riske girmemek için nvidia tercih edeceğim galiba

5700xt ısınması tdp yüzünden iyi bir soğutmaya sahip bir 5700t alır san nvidia dan daha iyi olabilir senin için sırf ısınıyor diye performans dan feragat etme her şey ısınır
sadece ısınmadından nvidianın ray tracing gibi birok özelliğinden de

amd fazla ısınıyor diye duydum ama bu mode için bilemem ben riske girmemek için nvidia tercih edeceğim galiba
5700xt dediğimiz xfx serisi iki kart yük altında 70 dereceyi çok fazla geçmiyor karar senin

sadece ısınmadından nvidianın ray tracing gibi birok özelliğinden de
WHQL imzalı sürücüleri kullanırsanız sorun olmayacaktır.
Ki iyi bir kasa hava akışıyla da ısınma sorunu yaşamazsınız. İlla yaşarım diyorsanız UV yapıp kullanabilirsiniz.

Gaming Z, Ventus modelinde b-daha iyi soğutma sağlıyor çünkü daha iyi soğutma blokları var. Eğer bütçeniz varsa Gaming Z modelini tercih edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,085
Üyeler
173,457
Son üye
PennyWorth
Geri