Rtx 2060 vs Rx5700

Sizce hangisi?

• RTX2060

• RX5700

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

.cMc.

80+
Reaksiyon skoru
144
Stabilite, performans, ve satarken kolay satış olarak düşününce siz hangisini seçerseniz?
Fiyatları ortalama aynı kasa hava akışı m çok iyi değil RTX2060 biraz daha serin çalıştığı için cezbedici fakat RX5700de genel olarak daha performanslı

Stabilite, performans, ve satarken kolay satış olarak düşününce siz hangisini seçerseniz?
Fiyatları ortalama aynı kasa hava akışı m çok iyi değil RTX2060 biraz daha serin çalıştığı için cezbedici fakat RX5700de genel olarak daha performanslı
knk rtx 2060 tercih ederdim ben çünkü nvıdıa ve rtx olduğu için

5700

RX 2060 daha iyi gibi

Sıcaklık konusunda iki kartında sorunu yok.
RX 5700 daha verimli çalışıyor ve yapılan testlerde ise ne kadar çok performanslı olduğunu görebiliyorsunuz.

Karşılaştırma videolarını izleyip daha emin olabilirsin.

4700le ışın izleme yapamazsın ve satarken zorlanırsın bu nedenle rtx tercih etmelisin

Kesinlikle RTX2060 derdim. Çünkü NVDİA bilinen bir marka çok çabuk satılır ama RX5700a güvenmeyen kişilerde var ama performans dersen RX5700 al derim. Satarken rahatlık yaşamak istiyorsan RTX2060 alman iyi olur.

Ben RX 5700 kullanmanı öneririm sonuçta daha performanslı dediğiniz üzere, geri satmak için kullanacağınız kaliteyi bozmamanızı öneririm naçizane fikrim.

Ayrıca RTX 2060 Rate Racing teknolojisi için o kadar da yeterli bir kart değil bence eğer rat racing için alacaksanız 2070super ve üstü kartlar öneririm.

kartı alacak olan kişi olduğun için baştan sona okumanı öneririm ve net 2060.

Geri