RTX 3050 fiyatı 7600 tl !!

TinyDude

80+
Reaksiyon skoru
3
Nvidia sitesinde de resmi satıcılardan biriside olarak bahsedilen İnventus.com'da ürün stoğa gelmiş durumda.
Ve fiyatı da görüldüğü üzere 7.600 civarı.
Böyle bir sitede bile bu fiyat yazıldığına göre , itopya vb. diğer sitelerde de galiba ürünün fiyatı 7k'dan aşağı olmayacak gibi. Sizce bu fiyata bu kart alınır mı ?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    219.6 KB · Hit: 211
Nvidia sitesinde de resmi satıcılardan biriside olarak bahsedilen İnventus.com'da ürün stoğa gelmiş durumda.
Böyle bir sitede bile bu fiyat yazıldığına göre , itopya vb. diğer sitelerde de galiba ürünün fiyatı 7k'dan aşağı olmayacak gibi. Sizce bu fiyata bu kart alınır mı ?
1 haftadır satışta zaten bu fiyattan.

Pahalı, alınmaz. Rx6600 tercih etmek daha mantıklı.
Daha doğru olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Almayın aldırtmayın.. ayar oluyorum artık yoluncak kaz olarak görüyorlar artık kullanıcıları
5000 küsur TL ye saticiya geliyormus , KDV dahil. 425 USD + KDV.
6500 felan satsalar daha doğru olur diye düşünüyorum.

Bu bide gainward modeli bunun asusu, Msi bakalım nolacak

7k normal fiyat kampanyalı ise 4-5k seviyesinde olacak muhtemelen

Az önce açılan konu.
Arkadaş 4900₺’ye almış

KDV dahil TR alıcısına 6200 TL liraya geliyor 6500 civarına satsa 200 lira için bu işi yapmaya değmez.
Evet onu ben 5100 e felan geliyordur diye tahminen öyle söyledim. Şuan dolar kuruyla çarpınca , 5730 sadece kartın parası.
Sözün özü dünkü gibi beleşe 3050 beklemeyin. En kötü 6999 olur kampanyali günlerde.

7 kya düştüğünü görmüştüm pahalı bence.

Geri