- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Şüphesiz tercihim Rx 6600 olurdu.
İndirimde olan serinin soğutması iyi değil diye biliyorumrx6600 hem fiyat hem de performans olarak çok daha iyi.Fiyatlarda düşüşte.Kaçırma...
RX6600 Tavsiye edildi çoğunlukla onu alacağım. Hangi modeli önerirsiniz?Şüphesiz tercihim Rx 6600 olurdu.
Hayır hayır.İndirimde değil.Fiyatlar düşüyor.İndirimde olan serinin soğutması iyi değil diye biliyorum
6500 bütçeye RX6600 kartı atar mısınızDLSS'i açsan bile RX6600 daha güçlü olur, ki her oyunu oynuyorum demişsiniz, her oyunda DLSS desteği yok. şüphesiz RX6600 tercih etmelisiniz. problem yaşamazsınız. eski AMD'den eser yok.
Bence indirim bekleyin. 23 Nisanda güzel fiyatlar olabilir.6500 bütçeye RX6600 kartı atar mısınız
Ona göre elimdeki kartı satacağım, fiyatın yükselme ihtimali var mı?Bence indirim bekleyin. 23 Nisanda güzel fiyatlar olabilir.
Şuanlık bu var ama soğutması biraz zayıf.6500 bütçeye RX6600 kartı atar mısınız
Türkiyedeyiz, malesef kesin bir şey söylemem. ama dolar bu şekil devam ederse azalır. yurtdışında da azalıyor.Ona göre elimdeki kartı satacağım, fiyatın yükselme ihtimali var mı?
Ben 6600 alirdimSadece oyun içi alacağım hangisi önerirsiniz? Rx6600 ile sorun yaşar mıyım? DLSS ile RTX3050 daha güçlü olmaz mı? tavsiyelerinizi bekliyorum