RTX 3060 ti vs 2080 süper

Hocam şu an almicam zaten, haziran temmuz veya Ağustos ayında alacağım o zamana dek stoklar hem güncellenir hem de mining işi biraz hafifler umarım..

inşallah dediğiniz gibi olur fiyatlar eski değerine düşer diyemiyorum çünkü her zaman Türkiye piyasasında fiyatlar yükseldikten sonra eski fiyatları görmüyor. Çünkü şöyle bir fikir oluşuyor ben bunu zaten bu fiyata satıyorken alıcı vardı neden bu fiyatı düşürteyim çok bariz şekilde yola devam gibisinden.
Post automatically merged:

Mining için o işlemciye fazladan para mı verdi? :)

Hazır sistemdi. Zaten bilirsiniz ki sistem yok stoklarda varsa buyrun gösterin ona göre alalım :D

inşallah dediğiniz gibi olur fiyatlar eski değerine düşer diyemiyorum çünkü her zaman Türkiye piyasasında fiyatlar yükseldikten sonra eski fiyatları görmüyor. Çünkü şöyle bir fikir oluşuyor ben bunu zaten bu fiyata satıyorken alıcı vardı neden bu fiyatı düşürteyim çok bariz şekilde yola devam gibisinden.

Hazır sistemdi. Zaten bilirsiniz ki sistem yok stoklarda varsa buyrun gösterin ona göre alalım :D
Yazın bir bilgisayarcida çalışabilirim, ordan ithal ekran kartı alabilirim aslında da çalışacağım yerin adı Cemre bilgisayarcilik hiç sanmıyorum 3060 ti olacağını.

Hayır kastetmek istediğim o değildi, mining için düşük peformansta işlemci tercih edilebilirdi diyecektim ama hazır sistemmiş.

Hayır kastetmek istediğim o değildi, mining için düşük peformansta işlemci tercih edilebilirdi diyecektim ama hazır sistemmiş.

Yani 2.elde bile ekran kartı 3060ti 12k'dan aşağı yok zaten stoklarda yok varsa göster ustad benim yanlışım mı var :D

Yazın bir bilgisayarcida çalışabilirim, ordan ithal ekran kartı alabilirim aslında da çalışacağım yerin adı Cemre bilgisayarcilik hiç sanmıyorum 3060 ti olacağını.

Hayırlısı kimse bilemezdi bu günlerin böyle olacağını daha 1 aylık bir sıkıntılı dönemde bile fiyatlar durum belli ki bu süreç 2 ay daha uzarsa durum vahim. Sonrası için hayırlısı bakalım yaşayıp göreceğiz yaşarsak bu şartlarda.

Merhaba başlıkta da görüldüğü gibi monitör dahil haziran ayından 13k ya sistem toplayacağım. İşlemci olarak R5 5600x düşünüyorum. Ancak ekran kartı konusunda kararsız kaldım.. sizce 2080 süper mi yoksa 3060ti mi? Not: oyunları 1080p oynayacağım için 2080 süper Daha sağlıklı geliyor ama benden iyi bilenlerde vardır fikirlerinizi almak isterim..
Nerden alicaksin bana da linkini atarmisin 3060 ti nin

Sadece mining için R5 3600 gereksiz ama karar ve düşünce sizin.

Ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun, sence alakası var mı diyaloglarımızın?

Diyorsun ki mining için 3060ti modele o işlemci vsvs 15k vermesi gereksiz bende diyorum ki zaten stok yok 2.elde bile 12k olan kart. Yani ben ne anlatıyorum aslında sen ne anlıyorsun sanki piyasada sıfır olarak satılan varsa 10k'dan almadık sistem içinde aldık 15k'dan daha iyi fiyatlar varsa piyasada buyrun sizdeyim.

Diyorsun ki mining için 3060ti modele o işlemci vsvs 15k vermesi gereksiz bende diyorum ki zaten stok yok 2.elde bile 12k olan kart. Yani ben ne anlatıyorum aslında sen ne anlıyorsun sanki piyasada sıfır olarak satılan varsa 10k'dan almadık sistem içinde aldık 15k'dan daha iyi fiyatlar varsa piyasada buyrun sizdeyim.
Sadece mining için R5 3600 gereksiz ama karar ve düşünce sizin.

Ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun, sence alakası var mı diyaloglarımızın?
İki tarafta küfür etmemek için zor tutuyor kendisini bence...

Anlatmak istediğimi inatla anlamıyorsun, diyorum ki hazır sistem olduğunu sonradan öğrendim yoksa sadece mining için kurulmuş bir sistemde R5 3600 gereksiz.
Ama hazır sistemmiş ve o karta 12K verilmez.

İki tarafta küfür etmemek için zor tutuyor kendisini bence...

Benim anlatmak istediğim kasa içinde 3060ti modeline 10k veriyorsam bırakta alayım sanki sitelerde satılıyorda 9kdan alıp toplanmadı sistem 2.elde bile 12k fiyatlar varken anlamıyorum cidden anlamıyorum.

Anlatmak istediğimi inatla anlamıyorsun, diyorum ki hazır sistem olduğunu sonradan öğrendim yoksa sadece mining için kurulmuş bir sistemde R5 3600 gereksiz.
Ama hazır sistemmiş ve alınabilir.

işte bende diyorum bizzat sıfır olarak hangi siteden 3060ti alabilirim var mı 10k bandından sıfır ? yani bunu söylemek bilemedim cidden verdiğim 15k değerin dediğim döngüye göre iyi olduğunu düşünüyorum saygılar.

Geri