Neler Yeni

Çözüldü✓ RTX 3060Tİ VS RX 6700XT ?

Sergeant Cross

80+ Bronze
yakın bir arkadaşım var oda 6700xt almamı söylüyor kendisi bu serinin 5 kartını kullandı 6500 6600 falan bir sorun yasamadıgını belirtti ama ben yinede kararsızım bilemedim yani o açıdan araştırmaya dveam ediyorum muhtemelen 6700xt alacagım gibi ama bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

wattman falan yedın mı
Wattman hatası 6000 serisinde kalmadı hocam.

4justica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
arda
dostlar watman hatası 2021 de kaldı şu an driver olarak da yazılım olarakda kafa kafayalar sadece yayın için nvdia öneririm performans için amd kardeşim sıcaklık konusunundada çok iyi

4justica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
arda
Evet bir çok kartta artık bu sorunla karşılaşılmıyor ama sınıftan bir arkadaşım 6750xt kullanıyor ve ondada bu sorun varmış yani şans işi sanırım
bilgisayarı nasıl kullandığın önemli dost

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Wattman hatası 6000 serisinde kalmadı hocam.
nasıl yok arkadaşım halen var, arkadaşım kullanıyor 6700xt haftada en az 2 defa yiyor, bende 2 hafta önce sattım 6800xt yi o da yiyordu

4justica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
arda
Ben olsam 3060 Ti alırdım. Nvidia daha uzun ömürlü ve yayın açacaksan daha iyi.
daha ömürlü diye nvdia tavsiye edemezsin uzun ömürlü kullanıcaksan bilgisayarı dikkatli kullanıcaksın dostum amd nvdia uzun ömürlü diye bir şey yoktur kullanıcdan kullanıcıya değişir

4justica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
arda
Merhaba arkadaşlar , ben kendime bi sistem toplamak istiyorum fakat şuan için toplu bir şekılde alamayacagımdan parça parça almaya karar verdim ve ekran kartı olarak 3060 ti veya 6700 xt kullanacagım bunda kararsız kaldım.. Genellikle oyun oynuyorum ve ara sıra yayın acıyorum birisi nvidia oldugu ıcın cezbediyor fakat performansta 6700 xt daha cazip geliyor sizinde fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler.

NOT: Kartları ikinci el alacagım sıfırını hiç alamam ve birbirlerine yakın fiyat olarak 5500e 3060 ti 5000 bine 6700xt buldum diyebiliri

Merhaba arkadaşlar , ben kendime bi sistem toplamak istiyorum fakat şuan için toplu bir şekılde alamayacagımdan parça parça almaya karar verdim ve ekran kartı olarak 3060 ti veya 6700 xt kullanacagım bunda kararsız kaldım.. Genellikle oyun oynuyorum ve ara sıra yayın acıyorum birisi nvidia oldugu ıcın cezbediyor fakat performansta 6700 xt daha cazip geliyor sizinde fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler.

NOT: Kartları ikinci el alacagım sıfırını hiç alamam ve birbirlerine yakın fiyat olarak 5500e 3060 ti 5000 bine 6700xt buldum diyebilirim.
dostum rx6700 tavsiye ederim fiyati biraz daha düşük ve xt ile performansları aynı sadece vram olarak 2gb fazla ve sana çok bir şey katmaz 2gb

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK

NOT: Kartları ikinci el alacagım sıfırını hiç alamam ve birbirlerine yakın fiyat olarak 5500e 3060 ti 5000 bine 6700xt buldum diyebilirim.
nvidia almanı tavsiye ederim optimizasyonu çoğu oyunda amd den iyi, yayın açacakmışın zaten 3060 ti al

baranthemosby

80+ Bronze
Yayın olarak sadece Lol oynuyorum oda vakit olmadıgından sürekli olarak yapamıyorum almısken iyi bir şey almak ıstıyorum ve ikisindede uzun bir süre sıkıntı yasamak ıstemıyorum o yüzden

yukarıdada belirttim sürekli değil ara sıra yayın acıyorum keyfi biraz o yüzden bana uzun sure sıkıntı yaratmayacak bir şey arıyorum iki taraftanda.
Uzun süre sıkıntı yaşamak istemiyorsan. Al 3060 Ti geç. Herkes önemli fikir ve tecrübelerini yazacaktır. Zaten her konuda olduğu gibi ikisinin de birbirini geçtiği konular var. Bana kalırsa 3060 Ti al. 1080P için de güzel bir kart. Ancak dikkat et bak. Bana kalırsa diyorum. Performans istiyorsan, yüksek FPS için AMD al. Ancak uzun süre sıkıntı yaşamak istemiyorum ve yayın açıyorum diyorsun. Şu an tek tük açıyorsun belki ileride daha sık açacaksın. Bu yönden de 3060 Ti alınabilir. AMD, Wattman hatası almak veya almamak gibi bir durum yok. Şansa bağlı kimi voltaj diyor kimi Driver diyor kimi artık yok diyor. Alan var, almayan var. Alacaksan bir şeyi Garanti al. AMD kötü değil. 3060 Ti'den iyi. Ancak yazılım olarak da Driver olarak da teknoloji olarak da 3060 Ti daha çok işini görür. Her kafadan ses çıkacaktır. Her şeyi topla kendi bildiğini yap. Şansa bırakmak istemiyorsan, 3060 Ti al. Performans daha önemli ben temiz kullanırım dersen de 6700XT çok güçlü bir kart. Tercih senin. İyi yayınlar dilerim.

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Performans olarak 6700 XT daha iyi 4.5 a yurtdışı nitro bulabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular