Neler Yeni

Çözüldü✓ RTX 3060Tİ VS RX 6700XT ?

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Merhaba arkadaşlar , ben kendime bi sistem toplamak istiyorum fakat şuan için toplu bir şekılde alamayacagımdan parça parça almaya karar verdim ve ekran kartı olarak 3060 ti veya 6700 xt kullanacagım bunda kararsız kaldım.. Genellikle oyun oynuyorum ve ara sıra yayın acıyorum birisi nvidia oldugu ıcın cezbediyor fakat performansta 6700 xt daha cazip geliyor sizinde fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

NOT: Kartları ikinci el alacagım sıfırını hiç alamam ve birbirlerine yakın fiyat olarak 5500e 3060 ti 5000 bine 6700xt buldum diyebilirim.
Benimde Icimde Bi amd Korkusu Vardi Bende 3060 Ti Ile 6700xt Arasinda Kaldim Aylarca Dusundum zorda Olsa Amd Aldim Oncelikle sunu Soyleyeyim Genelde Oyun Alicakdan dusunmeden Amd al Cunki Cikan Yeni Nesil Oyunlar Yuksek Gb Vram Istiyor Ve 8 Gb Artik Yetersiz Gelmeye Basladi Ustune Ustluk 6700xt Saf performansda Bile Daha Guclu 3060ti Dan aradaki extra 4 gb vram de cabasi Tum Oyunlari Rahatlikla Ultrada Oynuyorum Ve Crack Program Kullanmadigimdan Sorunda Yasamadim Yani sana Tavsiyem 6700xt Al Bosuna Kafani Yorma Zaten Bi sorun Olursa Anainda Forumda Yardim Icin Bekliyilar Cozeriz 3060Ti Da Hata Verebilir Son Zamanlarda Nvidia Hatalati Artti Cunki Ve Amd De Gelisiyor

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Dr Luciano
Merhaba arkadaşlar , ben kendime bi sistem toplamak istiyorum fakat şuan için toplu bir şekılde alamayacagımdan parça parça almaya karar verdim ve ekran kartı olarak 3060 ti veya 6700 xt kullanacagım bunda kararsız kaldım.. Genellikle oyun oynuyorum ve ara sıra yayın acıyorum birisi nvidia oldugu ıcın cezbediyor fakat performansta 6700 xt daha cazip geliyor sizinde fikirlerinize ihtiyacım var teşekkürler.

NOT: Kartları ikinci el alacagım sıfırını hiç alamam ve birbirlerine yakın fiyat olarak 5500e 3060 ti 5000 bine 6700xt buldum diyebilirim.
3060ti

18beyto18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Beytullah
Eyvallah cok sagolun arkadslar kıymetlı vaktınızı ayırıp cevap verdıgınız ıcın

4justica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
arda
AMD ekran kartlarında bir bakmışsın driver hata veriyor. Şu sürümü bu sürümü deniyosun olmuyor. En sonda ise kartı iade ediyorsun. Böyle mi uzun ömürlü oluyor? Bir bakıyorsun Nvidia'da bu sorunları neredeyse hiç kimse yaşamıyor. Nvidia ekran kartları bence daha uzun ömürlüdür.
okey en fanboy sensin

burak9956

80+ Bronze
ben forumda 1 tane ya vardır ya yoktur nvidia kart ile wattman hatası alan görmedim ama amd bayagı gördüm 6700xt falanda vardı içinde hatta 6900xt bile gördüm ararsan cıkar belki
Çünkü wattman AMD ye özgü bir teknoloji Nvidia ile alakası yok. gpu voltajını, fan hızını ve sıcaklıkları kontrol eden bir yazılımdır. Özellikle toplama pc'lerde wattman hata raporu diye uyarı çıkıyor, çoğu zaman ekran kartı ile ilgili olmayıp farklı parçalarla ilgili sorunlar wattman uyarısını tetikliyor. Mesela ben ram hızlarını yanlış frekansta çalıştırdığım için uzun süre hata raporu aldım, düzenlediğimden beri sorun yok

Txha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Taha Öztürk
Uzun süre sıkıntı yaşamak istemiyorsan. Al 3060 Ti geç. Herkes önemli fikir ve tecrübelerini yazacaktır. Zaten her konuda olduğu gibi ikisinin de birbirini geçtiği konular var. Bana kalırsa 3060 Ti al. 1080P için de güzel bir kart. Ancak dikkat et bak. Bana kalırsa diyorum. Performans istiyorsan, yüksek FPS için AMD al. Ancak uzun süre sıkıntı yaşamak istemiyorum ve yayın açıyorum diyorsun. Şu an tek tük açıyorsun belki ileride daha sık açacaksın. Bu yönden de 3060 Ti alınabilir. AMD, Wattman hatası almak veya almamak gibi bir durum yok. Şansa bağlı kimi voltaj diyor kimi Driver diyor kimi artık yok diyor. Alan var, almayan var. Alacaksan bir şeyi Garanti al. AMD kötü değil. 3060 Ti'den iyi. Ancak yazılım olarak da Driver olarak da teknoloji olarak da 3060 Ti daha çok işini görür. Her kafadan ses çıkacaktır. Her şeyi topla kendi bildiğini yap. Şansa bırakmak istemiyorsan, 3060 Ti al. Performans daha önemli ben temiz kullanırım dersen de 6700XT çok güçlü bir kart. Tercih senin. İyi yayınlar dilerim.
Kral cok iyi anlatmis helal olsun 10 numara

burak9956

80+ Bronze
Screenshot_2023-02-27-17-20-32-636_com.android.chrome.jpg

{ExperElite}

80+ Bronze

Uzatmaya gerek yok tek cümle rtx3060ti tekledi

The Batman

80+ Silver
Çünkü wattman AMD ye özgü bir teknoloji Nvidia ile alakası yok. gpu voltajını, fan hızını ve sıcaklıkları kontrol eden bir yazılımdır. Özellikle toplama pc'lerde wattman hata raporu diye uyarı çıkıyor, çoğu zaman ekran kartı ile ilgili olmayıp farklı parçalarla ilgili sorunlar wattman uyarısını tetikliyor. Mesela ben ram hızlarını yanlış frekansta çalıştırdığım için uzun süre hata raporu aldım, düzenlediğimden beri sorun yok
bende gt840m laptop vardı arada sırada korsan oyun oynarken cıkıyordu

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular