13000En son 3070 12000 lira ciarıydı. Şimdi ne kadar bilmiyorum gerçi.
2. el ? değil mirx 6800 de olabilir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öğlenleyin 6000 TL'ye satıldı
sıfır amazonda2. el ? değil mi
link ?sıfır amazonda
Satıldı!!link ?
rtx3070 var 1080p kullanıyorum işlemcim 5600x darboğaz yapmıyor bilgin olsun. alıcaksan minimum 5600x al ve sıvı sogutma al bankoRTX 3070 için 1080p'de darboğaz yapmayacak bir AMD işlemci ve o işlemciye uygun anakart önerir misiniz?
Anakart için bütçem maks 1500TL
İşlemci için net bir bütçem yok önerilere göre bütçe ayırmayı düşünüyorum.
İllaki AMD toplama zorunluluğum yok fakat AMD'nin son iki nesilde fiyat olarak daha iyi olduğunu ve performans olarak da farkı iyice kapadığını düşünüyorum.anakart bu olabilir![]()
MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mpg B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Merakımdan soruyorum neden intel toplamıyorsunuz?
İllaki AMD toplama zorunluluğum yok fakat AMD'nin son iki nesilde fiyat olarak daha iyi olduğunu ve performans olarak da farkı iyice kapadığını düşünüyorum.
satıldıysa bana burda bişi kanıtlamak zorunda değilsin stok yokken nası satın alabilirsin ?Satıldı!!
Bitti.
DLSS aradaki farkı kapatabiliyor mu? Yoksa 6800xt her türlü önde mi?Eğer ekran kartı alacağın zaman bütçen 6800xt ye yetiyorsa tercihin o yönde olsun. Yetmiyorsa zaten 3070.
Aldığımı söylemedim.Sen kanıtlamamı istedin.Dakikalar içinde bitti??satıldıysa bana burda bişi kanıtlamak zorunda değilsin stok yokken nası satın alabilirsin ?
6800xt 3080 rakibi. Bu söz yeter.DLSS aradaki farkı kapatabiliyor mu? Yoksa 6800xt her türlü önde mi?