FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Aynenevet buldum yüksek performans seçili değil seçiyorum
Aynenevet buldum yüksek performans seçili değil seçiyorum
ben oynamıyorum kardeşim oynuyorknk konuyla alakasız ama eğer düzerlirse sonra senle mc oynayakmı sen ne tür oynuyon survivalmı yoksa sonoyuncu craftrise felanmı
bir oyuna girip deniyorum hemen geri dönücem sanaAynen
olmadı şu an hazırda MC var diye ona girdim aynı 180 200e düşüyorAynen
Ozaman bilmiyorum benim aklıma birtek bu geldiben oynamıyorum kardeşim oynuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir oyuna girip deniyorum hemen geri dönücem sana
olmadı şu an hazırda MC var diye ona girdim aynı 180 200e düşüyor
anladım çok teşekkürler vakit ayırdığın içinOzaman bilmiyorum benim aklıma birtek bu geldi
Fps sınırı yoksa gpu kullanımı %100 olmalıişlemci i9 10850k 260 aldığım oyun Rainbow six mcde 1500 a alırken 100 200 arasına düştü
değerlerin nasıl olması gerekiyor
her zaman durum öyle olmuyor forza horizon 4 te fps sınırı olmamasına rağmen max %85 görüyorum işlemcim %30 larda geziyorFps sınırı yoksa gpu kullanımı %100 olmalı
kral zenginnereden bakabilirim
güncel
knk çok geçmiş olsun o kadar 30.000tl ye yakın para ver sana böyle saçma sorunlar açsınanladım çok teşekkürler vakit ayırdığın için
%100 derken biraz abarttım ama 90 üstü değilse %100 verimli değildir. Bu arada işlemcinin alt çekirdeklerini bakmanız lazım darboğaz işlemcinin değil ekran kartının kullanımına göre bulunur.her zaman durum öyle olmuyor forza horizon 4 te fps sınırı olmamasına rağmen max %85 görüyorum işlemcim %30 larda geziyor
sorma ya çok sağolkral zengin
knk çok geçmiş olsun o kadar 30.000tl ye yakın para ver sana böyle saçma sorunlar açsın
Allahım ne olur benimde 3080imde soruninşallah daha iyileri sana nasip olur
oyuna girdiğimde devir saati gibi olan saatte 1500mhz base 1815mhz boost da sınırlı full 1815de duruyorFps sınırı yoksa gpu kullanımı %100 olmalı