Rtx 3080 furmark testi nasıl?

Antlers

80+
Reaksiyon skoru
27
Herkese merhaba 2.el rtx 3080 alıcam fiyatı 10.5k haftaya almayı düşünüyorum kartın değerleri 2k da aşağıda ki gibi pek bir bilgim olmadığı için konu açtım sizce iyi midir alınır mı?

Ekler

• 1000014336.webp
    1000014336.webp
    378.7 KB · Hit: 80
  • 1000014337.webp
    1000014337.webp
    172 KB · Hit: 74
  • 1000014342.webp
    1000014342.webp
    127.8 KB · Hit: 72
Bı tık fazla ama acilen değişmesine gerek yok bir süre daha sorun çıkarmadan idare eder

Bı tık fazla ama acilen değişmesine gerek yok bir süre daha sorun çıkarmadan idare eder
Bi süre derken hocam ben bi kere alıp senelerce kullanmak istiyorum ekran kartı 10k para veriyorum bence bir sürelik olmaması gerekiyor eğer öyleyse almayayım.

Bi süre derken hocam ben bi kere alıp senelerce kullanmak istiyorum ekran kartı 10k para veriyorum bence bir sürelik olmaması gerekiyor eğer öyleyse almayayım.
Aıcaklıklar fazla normalde 75 ile 70 derece arası olmalı. Buda termal macunun işlevini yitirdiği anlamına gelir termal macun değişimi yaptığınız zaman sorunsuzca kullanırsınız. Yani kartın içini açmanız lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En temel bu şekilde anlata bilirim

Aıcaklıklar fazla normalde 75 ile 70 derece arası olmalı. Buda termal macunun işlevini yitirdiği anlamına gelir termal macun değişimi yaptığınız zaman sorunsuzca kullanırsınız. Yani kartın içini açmanız lazım

En temel bu şekilde anlata bilirim
Evet hocam bunu yapmayı düşünüyordum. Fps değerleri nasıl bana düşük gibi geldi aynı fiyata rx 6800xt de buldum

fanlar yuzde yuz donuyor. termal macunun yenilenmesi gerek. vram sicakligina bakacak olursak termal pad almaya gerek yok.

Evet hocam bunu yapmayı düşünüyordum. Fps değerleri nasıl bana düşük gibi geldi aynı fiyata rx 6800xt de buldum
Furmark testinin farklı modları var siz gl modunda kullan mış sınız tam performansı al Mak için VK modunda testi yapmanız lazım birde furmark testinde aldığı düşük FPS değerleri oyun performansını pek etkilemez

Genelde furmark testi sıcaklık kontrolü için kullanılır

Hocam ben alıcam ksrtı almadım hala başka ne testleri yaptırayım detaylı söyler misiniz?

fanlar yuzde yuz donuyor. termal macunun yenilenmesi gerek. vram sicakligina bakacak olursak termal pad almaya gerek yok.
Hocam fiyat 10.500 alınır mı? Aynı fiyata rx 6800xt buldum onu mu alayım

Hocam ben alıcam ksrtı almadım hala başka ne testleri yaptırayım detaylı söyler misiniz?

Hocam fiyat 10.500 alınır mı? Aynı fiyata rx 6800xt buldum onu mu alayım
onun furmark test sonucu var mi?

Yok hocam tatilde kendisi haftaya alıcam.
rtx haricinde 2 kartta birbirlerine performans olarak denkler diyebiliriz. rtx 3080 10gb ise 6800xt tercih etmek daha iyi olur. 12 ise kartin temizligine gore karar verilebilir. siz 6800xt nin furmark sonucunu alinca yine buradan alintilarsaniz sevinirim. testin en az 10 dakika olmasi lazim.

rtx haricinde 2 kartta birbirlerine performans olarak denkler diyebiliriz. rtx 3080 10gb ise 6800xt tercih etmek daha iyi olur. 12 ise kartin temizligine gore karar verilebilir. siz 6800xt nin furmark sonucunu alinca yine buradan alintilarsaniz sevinirim. testin en az 10 dakika olmasi lazim.
Tamamdır hocam konuşurum ben kendisi ile sizi de etiketlerim teşekkür ederim ilginiz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,227
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri