The Batman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,877
- Bütçe
- 40000
rtx 3090 ti bana 10-15 arası daha ucuz gelicek hangisini almak mantıklı
Uyguna gelecekse 3090 Tİ alabilirsin ama bütçem var veririm dersen 5070 Tİ alman daha mantıklı olacaktır.rtx 3090 ti bana 10-15 arası daha ucuz gelicek hangisini almak mantıklı
dandik marka almak istemiyorum asus rog alcaktım gigabtye aureus elite aldım çok memnun kaldımUyguna gelecekse 3090 Tİ alabilirsin ama bütçem var veririm dersen 5070 Tİ alman daha mantıklı olacaktır.
Rog gereksiz pahalı aorusta aynı durum yerinde olsam colorful veya galax alırdım arada performans farkı bile ciddi değilken sadece markaya para basmak çok mantıksızdandik marka almak istemiyorum asus rog alcaktım gigabtye aureus elite aldım çok memnun kaldım
ben ikinci el bayagı uyguna almıştım zamanındaRog gereksiz pahalı aorusta aynı durum yerinde olsam colorful veya galax alırdım arada performans farkı bile ciddi değilken sadece markaya para basmak çok mantıksız
Amacı oyun ise neden 9070XT alıyor? 5070Tİ tabikide herşekilde avantajı olucakken niye amd öneriyor olm bu forum. RT zorunlu oldu artık oyunlarda, MFG4X ile 4 e katlıyor. Yazılım tarafındaki avantajlarını artık saymaktan yoruldum. Rekabetçi oyun desen Reflex ile 4 kat daha az gecikme alıyorum AMD oyuncusuna göre. Bunlara ragmen neden AMD abi bana açıklayın. Gerçekten sektörü takip etmesem, işten eve evden işe birisi olsam gelsem danışşam buraya kazığı yedirirler bana burada, allahtan buradayızda düzeltiyoruz böyle yorumları. Ayrıca kendinize limit koyun kardeşim, %5-10 saf güc için AMD önerilmez, minimum %30 limit koymanız lazım çünkü %5-10 saf gücü ben oyunda anlamıyorum kimse anlamıyor takık herifin teki olman lazım ki takıksan AMD ile ne işin var. Ulan oyunda 100 FPS alsam 60 a sabitliyom zaten %10 güc olsa ne olcak kartı direkt %50 gücünü kısarak oynuorum, önerirken herşeyi hesaba katmanız lazım.3090 ti astral fiyatlardan satılıyor amacın eger oyun ise 9070xt bence
2k ips monitörüm var rtx 3060 ti kullanıyorum ama ultra grafik agırlıklı daha çok tercihimden pek yetmemeye başladı rx9070xt yazma sebebim iyi çıkış yaptıAmacı oyun ise neden 9070XT alıyor? 5070Tİ tabikide herşekilde avantajı olucakken niye amd öneriyor olm bu forum. RT zorunlu oldu artık oyunlarda, MFG4X ile 4 e katlıyor. Yazılım tarafındaki avantajlarını artık saymaktan yoruldum. Rekabetçi oyun desen Reflex ile 4 kat daha az gecikme alıyorum AMD oyuncusuna göre. Bunlara ragmen neden AMD abi bana açıklayın. Gerçekten sektörü takip etmesem, işten eve evden işe birisi olsam gelsem danışşam buraya kazığı yedirirler bana burada, allahtan buradayızda düzeltiyoruz böyle yorumları. Ayrıca kendinize limit koyun kardeşim, %5-10 saf güc için AMD önerilmez, minimum %30 limit koymanız lazım çünkü %5-10 saf gücü ben oyunda anlamıyorum kimse anlamıyor takık herifin teki olman lazım ki takıksan AMD ile ne işin var. Ulan oyunda 100 FPS alsam 60 a sabitliyom zaten %10 güc olsa ne olcak kartı direkt %50 gücünü kısarak oynuorum, önerirken herşeyi hesaba katmanız lazım.
Dostum Ultra grafik tercihin varsa günümüz oyunları ve ileride GTA6 için 5070Tİ seni daha rahat ettiricek, hem görüntü kalitesi olarak hemde RT felan herşeyi fullersin 5070Tİ da çünkü 4X MFG açınca FPS 200 oluyor.2k ips monitörüm var rtx 3060 ti kullanıyorum ama ultra grafik agırlıklı daha çok tercihimden pek yetmemeye başladı rx9070xt yazma sebebim iyi çıkış yaptı