RTX 4060 MI ARC B580mi

Asetto Corsa Ve ETS 2 Çok Düşük Kalır Bu Sistemler İçin .
İnanın bana Assetto corsayı adam akıllı oynanabilir hale getirmek için kurulan modlar oyunu çok ağırlaştırıyor aynı şekilde ETS 2 onlinedada calais gibi kalabalık yerlere girdiğinizde fps yerlere düşüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam teşekkürler bir sorum daha olacaktı donanım arşivinin YouTube videosunda ekran kartının 1080p de tam performans da çalışamadığını yani ekran kartını çok fazla kullanmıyordu bu sorunsa düzelebilir mi yoksa normal mi

Hocam hazır sistem alacağım ve bu bütçede ddr5 gelmesini ve 16gb olması zor

O yüzden b580e yöneldim
Dediğinm gibi vram çok fazla yiyiyor 9060XT olmuyorsa en iyi seçenek B580 bu arada bütçeniz nedir.

İnanın bana Assetto corsayı adam akıllı oynanabilir hale getirmek için kurulan modlar oyunu çok ağırlaştırıyor aynı şekilde ETS 2 onlinedada calais gibi kalabalık yerlere girdiğinizde fps yerlere düşüyor.

Dediğinm gibi vram çok fazla yiyiyor 9060XT olmuyorsa en iyi seçenek B580 bu arada bütçeniz nedir.
27.5k

ikisi arasından 4060 ama hocalarımın dediği gibi 9060XT almalısın

Neden b580değil hocam

Hangi sitede hocam gaming gen ve itopya yada vatan dışındaysa oralardan almayı düşünmüyorum
neden başka yerden almayı düşünmüyorsunuz daha ucuza daha iyi sistem varsa gidip daha pahalı ve kötü olanımı alacaksınız.

Güvenmiyorum ayrıca mağazadan alacağım
1754932384126.webp

Bakın bu ayarlarda yaklaşık 10-11 GB vram yiyiyor bence önyargınızı kırıp gaming gecesinden güzel bi 9060XT 16GB'lı bir sistem çekin forumdaki arkadaşların nerdeyse tamamı bu gibi sitelerden alışveriş yapıyor ve mağazadan alırsanız beğenmediğiniz veya az kusurlu bir ürün varsa iade konusunda ya zorluk yaşatıyolar yada iade yada değişim yapmıyorlar ama yinede siz bilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Bakın bu ayarlarda yaklaşık 10-11 GB vram yiyiyor bence önyargınızı kırıp gaming gecesinden güzel bi 9060XT 16GB'lı bir sistem çekin forumdaki arkadaşların nerdeyse tamamı bu gibi sitelerden alışveriş yapıyor ve mağazadan alırsanız beğenmediğiniz veya az kusurlu bir ürün varsa iade konusunda ya zorluk yaşatıyolar yada iade yada değişim yapmıyorlar ama yinede siz bilirsiniz.
Teşekkürler hocam ya aslında gineiyorum ama sonuçta bir pc aldığım için o yüzden terettüt ediyorum teşekkür ederim bakıcam gaming gecesi ve ürünlere

Teşekkürler hocam ya aslında gineiyorum ama sonuçta bir pc aldığım için o yüzden terettüt ediyorum teşekkür ederim bakıcam gaming gecesi ve ürünlere
Güvenme konusunda sıkıntınız olmasın hatta forumda gaming gecesi dayanışma konusu var her cuma oraya arkadaşlar yazar orayada bakıp fikir sahibi olabilirsiniz.

Hazır sistem almak için hangisi daha iyi msfs xplane 12 assetto ets2 fps oyunları vb için ileriye dönük olsun ikiside ddr5 sistem b580de 14400f 4060ta 13400f var

minimum 14600kf veya 14700kf al 14400f yeterli diyorlar ama yok öyle bir şey hissediyorsun mhz düşük kalıyor 4 ghz de kalıyor 14400f

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,385
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri