RTX 4050-60 UCUZ LAPTOP ÖNERİLERİ

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
35000
Selamlar sevgiler beyler bayanlar. Ben rtx 4060 laptop arıyorum ve bütçem EN EN EN FAZLA 35K öğrenciyim ve lazım olcak bana önerseniz olurmu bulamazsanızda indirimler ne zaman başlar bi söyleseniz sevinirim iyi günler saygılar

Selamlar sevgiler beyler bayanlar. Ben rtx 4060 laptop arıyorum ve bütçem EN EN EN FAZLA 35K öğrenciyim ve lazım olcak bana önerseniz olurmu bulamazsanızda indirimler ne zaman başlar bi söyleseniz sevinirim iyi günler saygılar
Dün Teknosa da 4060 li laptop 19 kusure satıldı. Takip edersen belki tekrar stoklara gelir.

35k civarında alınacak RTX 4060'lı laptopun ya termal performansı için uğraşmak gerekebilir ya ekranı memnun etmeyebilir ya da sorunu olabilir. Makul modeller 39k'den başlıyor. RTX 4050'li laptopların da fiyatı 33-34k civarında.

35k civarında alınacak RTX 4060'lı laptopun ya termal performansı için uğraşmak gerekebilir ya ekranı memnun etmeyebilir ya da sorunu olabilir. Makul modeller 39k'den başlıyor. RTX 4050'li laptopların da fiyatı 33-34k civarında.
Ekran gibi bir sıkıntım yok ölü piksel fln olmasın yeter

Lenovo'ya bakılabilir. Öneri veya yergi değil, Erazer'dan daha iyi durumda en azından.
Benimde görüşüm o. Ama güzelse 4050 de atabilirsiniz bu arada ucuzsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şansım olsa almazmıyım güzel kardeşim ☹️

İkinci el ile ilgileniyormusun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,028
Üyeler
187,138
Son üye
zwezda01
Geri