selman.basturk
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Merhabalar hazır sistem almak istiyorum ama FP 4070 5070 ddr5 sistem önerebilir misiniz
60-70 binin varsa alırsın 5070Merhabalar hazır sistem almak istiyorum ama FP 4070 5070 ddr5 sistem önerebilir misiniz
bulamazsın sürekli herşeye zam geliyor artık indirim degil buldugunu alma dönemi paran nakit ise 2.el de kovalayabilrisin daha ucuza anca öyle getririsinVarda indirimli bir sistem varmı bulamadım
63 e iniyor sürekli 5070 sistemler araştır bulursunVarda indirimli bir sistem varmı bulamadım
Vatan işi bitti bence şuan itopya iyiBekliyorum bakalım vatanda sepette indirim falan gelirse
Hocam söylediğiniz kartları bu kart tokatlıyor bunların biraz daha üstü olan kartla yarışıyor 5070ti yaniVala FP olarak daha iyiyse olabilir ama önceliğim 5060 16 GB olur 4070 5070 olur
hazır sistem olarak doğru düzgün yokHocam söylediğiniz kartları bu kart tokatlıyor bunların biraz daha üstü olan kartla yarışıyor 5070ti yani
Hocam toplama daha mantıklı olur yani kucukken yapboz yaptıysanız kendiniz topliyabilirsinizhazır sistem olarak doğru düzgün yok