Neler Yeni

Rtx 4070s üzerindeki performans çubugu

Sametx05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Sametx05
4070 super kartım var nvidia üzerinen performans ayarlarını yaptım kartın üzerinde kalite ve performans için bir çubuk koymuşlar ona hiç dokunmadım nvidia üzerinden yaptıgım ayar yeter mi yoksa çubugu da performansa çekmem mi lazım
1739741588075.png

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Yağmur
4070 super kartım var nvidia üzerinen performans ayarlarını yaptım kartın üzerinde kalite ve performans için bir çubuk koymuşlar ona hiç dokunmadım nvidia üzerinden yaptıgım ayar yeter mi yoksa çubugu da performansa çekmem mi lazım Alıntıyı görüntüle
Gerek yok diye biliyorum ayarlı bi şekilde geldiğini hatırlıyorum Nvidia üzerinden yaptığın ayar gayet yeterli kartı videosunu yapan kişilere baktığım zaman ondan çok bahsetmiyorlar o yüzden ayarlamasan da olur böyle de gayet uygun diye biliyorum çünkü bende tam hatırlamıyorum ama gerek yok sanırım önerim bu <3

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,600
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Pek bir fark yok uğraşma boşa.

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Kaan Karan
tabii ki yüksek fps için performansa çekin

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
Can BOZKURT
4070 super kartım var nvidia üzerinen performans ayarlarını yaptım kartın üzerinde kalite ve performans için bir çubuk koymuşlar ona hiç dokunmadım nvidia üzerinden yaptıgım ayar yeter mi yoksa çubugu da performansa çekmem mi lazım Alıntıyı görüntüle
Kart zaten güçlü denetim masası ve o tik kalitede kalsın

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Tayfun Balım
O tuşların ekleceği mhz değeri ya 50 olur ya 100. Göreceğiniz bazen 1 fps fark bazen 0. Standart modda kalsın dokunmanıza gerek yok.

Manuel olarak frekans arttırırsanız fps yükselir bu sefer de ısılar artar, yüksek devir fan sesi duyarsınız, güç tüketimi artar. Alacağınız fps harcadığınız güce değmez hiç gerek yok.

Top Bottom