Rtx 5000 sarısı win10 kurulurmu

yapmamanı tavsiye ederim. Onun yerine windows 11 atlas os falan kur daha temiz olur gibi. çünkü şimdi 3 ay ayarlayacaksın sistei hop destek gitti uyumluluk düştü

Windows 10 kursam olurmu rtx 5000 serisi olan leptopa
Laptop sürücüleri destekliyorsa bir şey olmaz yoksa kuramazsın zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yapmamanı tavsiye ederim. Onun yerine windows 11 atlas os falan kur daha temiz olur gibi. çünkü şimdi 3 ay ayarlayacaksın sistei hop destek gitti uyumluluk düştü
Modded windowslara güvenmeyin

Laptop sürücüleri destekliyorsa bir şey olmaz yoksa kuramazsın zaten

Modded windowslara güvenmeyin
ben linux kullanana kadar kullandım pek bir sorununu görmedim ama tabii programı var kendisi modlasa daha temiz olur yusuf ipek yt kanalında bir video vardı o konud ahaklısın aslında bunu yazacaktım daha güvenli diye uğraşmak istemez belki diye yazmadım

o değilde benim klavye sıkıntı oldu laptop kavyesi bir süre kötü yazabilirim

ben linux kullanana kadar kullandım pek bir sorununu görmedim ama tabii programı var kendisi modlasa daha temiz olur yusuf ipek yt kanalında bir video vardı o konud ahaklısın aslında bunu yazacaktım daha güvenli diye uğraşmak istemez belki diye yazmadım
Windowsa debloat yapabilir Eli ile zor değil uğraştırıcı da sayılmaz daha iyi olur ve en azından güvenli çünkü Türk yapımı

o değilde benim klavye sıkıntı oldu laptop kavyesi bir süre kötü yazabilirim
al işte l tuşu basmamış kavyesi yazmışım :cautious:

Windowsa debloat yapabilir Eli ile zor değil uğraştırıcı da sayılmaz daha iyi olur ve en azından güvenli çünkü Türk yapımı
sen niye bu kadar iyi birisn ya ? çok mantıklı söyledin adamsın

al işte l tuşu basmamış kavyesi yazmışım :cautious:

sen niye bu kadar iyi birisn ya ? çok mantıklı söyledin adamsın
Ya sen benle dalga mı geçiyon övüyon mu anlayamıyorum

yok lan harbi hakikatten modded e göre debloat mantıklı aklıma gelmemişti ben seninle niye ve nasıl dalga geçeyim ya ?
2 konudur bana övgü yazıyorsun ama yazış şeklin tiye alır gibi övüyon mu gömüyon mu anlamıyorum :D

yok ya benden daha iyi biliyorsun sen biliyorsun işleri ya
bu arada tekrardan okuyunca hakikatten dalga geçiyorum gibi duruyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,718
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri