ali onur aktok
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
elimde şuan 4060 var ver açıkçası satıp 5050 ye yükseltsem mi diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
değmez .neden geçmek istiyorsunelimde şuan 4060 var ver açıkçası satıp 5050 ye yükseltsem mi diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
çünkü cs2 de düzgün fps alamıyorum görüntü ayarlarım full hd ama ama pub da aldığım fps 100 falandeğmez .neden geçmek istiyorsun
ona geçecem ama hemen değil deprem bölgesindeyim ve sorun birazeğer ki 2k veya 4k bir monitöre geçmiyorsan gereksiz olur
5050 geçsen arada hiçbir fark olmayacakçünkü cs2 de düzgün fps alamıyorum görüntü ayarlarım full hd ama ama pub da aldığım fps 100 falan
5050 geçsen arada hiçbir fark olmayacak
ek olarak cs den kaç fps alıyorsun hangi ayarlardasın ve sistemin nedir
bu kadar düşük almaman lazım da anlamadım laptop satıp laptop mu alacaksınryzen 5 7640 hs
4060 8 gb
DDR 5 8+8 ram
1tb ssd
pub da aldığım fps 100-150 arası
deprem bölgesinde olduğum için alan sorunum var evet yani laptop şartbu kadar düşük almaman lazım da anlamadım laptop satıp laptop mu alacaksın
denetim masaı>donanım ve ses> güç seçenekleriryzen 5 7640 hs
4060 8 gb
DDR 5 8+8 ram
1tb ssd
pub da aldığım fps 100-150 arası
nvidia denetim masası ayarlarım yapılmış ve şarjda oynuyorm zaten şarjda olmadan oyun oynamam zatendenetim masaı>donanım ve ses> güç seçenekleri
buranın yüksek performansta olduğundan emin ol
nvidianın denetim masası ayarlarını yaptığını varsayıyorum
1080p 2x msaa ve gölgeleri düşük yap oyun içinden
aynı zamanda laptopta şarjda oynaman lazım tam performans için
ek olarak: cs2 zaten özürlü bir oyun ve böyle özürlü bir oyuna göre fps değerlerini değerlendirmemek lazım
optimizasyon sorunlusu oyunnvidia denetim masası ayarlarım yapılmış ve şarjda oynuyorm zaten şarjda olmadan oyun oynamam zaten
özürlü oyun derken nasıl yani anlamadım
1080 de düşük ayarlardaoptimizasyon sorunlusu oyun
yani üst seviye sistemlerde bile bazen çok yüksek fps değerlere çıkamıyor aynı zamanda çok hızlı şekilde fps değerleri yere çakılabiliyor
açıkçası bilgisayarında bir sorun olduğunu sanmıyorum.
bu arada csyi hangi grafik ayarlarda oynuyordun
dediğim gibi oyun optimizasyon olarak sıkıntılı1080 de düşük ayarlarda